lauantai 11. elokuuta 2012

muut päivät + 9.8. Hemmo ♥ 1year without you

Heippa! Nyt on jäänyt taas vähän kirjoittelematta ja paljon olisi kerrottavaa, mutta yritän nyt hiukan tiivistää tekstiä ja kertoa vain kaiken olennaisen :) Koulutkin alkaa jo muutaman päivän päästä ja sitten jää vähän vähemmälle heppailu. Yritän kuitenkin tulla päivittelemään tänne blogiin kuulumisia.

Maanantaina Sirkku tuli tokkolaan mun kanssa ja ratsastettiin Vinskillä ja Epulla. Sen jälkeen käytiin kuvailemassa Munkkia ja lopuksi käytiin Ferdillä tandemia maastossa. Hauskaa oli :)Tiistaina oli vapaapäivä talleilta.
Keskiviikkona olin tokkolassa ja ratsastin Vinskillä kentällä. Menin puomi-kavalettiristikko-puomi tehtävää, jotta sain laukan paremmaksi. Ravissa Vinski meni ihan kivasti. Aluksi menin ilman satulaa, mutta ei siitä tullut mitään, joten laitoin satulan :D Vinskin ratsastuksen jälkeen kävin jölköttelemässä Minnin kanssa pieni lenkki maastossa käyntiä ja ravia.~~~~ One year without you ♥ You are the only one who I love. ~~~~
Torstaina olin katsomassa Hemmoa ja pääsin jopa ratsastamaan sillä. Samalla tämä päivä 9.8.2012 on se päivä jolloin tuli tasan vuosi siitä kun Hemppa lähti tokkolasta. Mä en voi kuvitella kuinka nopeesti tää aika on menny. Miten mä oon pärjänny ilman Hemmoa? Joka päivä oon ponia miettiny ja ajatellu ja täytyy sanoa että välillä on tullut ihan itku kun olen miettinyt Hemppaa.


Menin Pepin kanssa Hemmolle ja ensiksi harjasin ponin läpi ja laitoin varusteet päälle.Menin läheiselle pellolle/tarhaan ratsastamaan. Alussa oli vähän ongelmia eteenpäin mentäessä ja pari hyppyä Hemmolta tuli. Kuitenkin päästiin liikkeelle ja oli kyllä poni ihan erilainen ratsastaa kuin vuosi sitten! Hemmo oli vähän tahmea ja ei taipunut kauhean hyvin, mutta se johtuu siitä, että Hemmo on saanut tarhailla paljon enemmän ja ollut kevyemmällä liikutuksella eikä siltä ole vaadittu mitään. Otin pelkästään käyntiä ja ravia.

Ratsastuksen jälkeen vielä kuvailtiin hetki ja sen jälkeen päästettiin Hemmo ja sen tarhakaveri laitumelle takaisin :) Otettiin vielä vähän kuvia ja videoita kun ne seikkaili laitumella. Nyt vain toivotaan, että kun koulut alkaa niin kerkiäisin vielä käymään siellä silloin tällöin :)♥ Videoo ette nyt saa ku youtube ei suostunut yhteistyöhön.....

~~~♥ I love you so much. You are my fairy-tale horse. ♥~~~


Iltapäivällä
mentiin Jennan ja Pepin kanssa tallille ja ratsastin Helkalla ilman satulaa kentällä. Helka oli _vähän_ vammanen ratsastaa D: Mut kyl sitte lopussa saatii pienii pätkii hyvin.


Perjantaina vapaa päivä heppailusta.
Lauantaina tulin Kouvolasta pois ja kävin pikaisesti käväisemässä tokkolassa onko sielä tapahtunut mitään uutta. Eipä sielä mitään ollut, niin en jaksanut jäädä sinne jäätämään..

Voi ei oikeasti. Koulut alkaa tosiaan kohta ja mä en ees oo ostanu sinne mitään. Pitäisi käydä ostamassa bussi-kortti, vaatteita, kengät, koululaukku, kyniä, muistiinpanovihkoja ja kaikkee tarpeellista koulua varten :D.. No on tässä vielä kaksi päivää aikaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti