tiistai 21. elokuuta 2012

Tokkolaaaa - all day (lauantai-tiistai)

Heippa! Nyt tuleekin taas hiukan pidempi postaus, kun en ole jaksanut postata :D Yritän vähän tiivistää tekstiä, sillä sitä tulisi muuten todella paljon! Olen ollut nyt Lauantaista Tiistaihin joka päivä tokkolassa.

Lauantaina meninkin Minnillä estetunnille, mikä ei ollut alunperin tarkoituksena. Minni oli ollut yhdellä tunnilla ihan possu (pudotti kaksi kertaa ratsastajan alas) Jotenka jonkun piti ratsastaa sillä tunnin jälkeen. Seuraava tunti oli estetunti, jotenka minä sitten hyppäsin Minnin selkään :D Minni oli ihan kiva ratsastaa, vaikkakin oli hieman kuolainta vastaan. Hypättiin pieniä esteitä ja korkeimmillaan taidettiin hypätä pari kertaa 60cm. Siihen oli kuitenkin hyvä lopettaa, kun ponit hyppäsi hyvin :)

harja ihan sekasin vauhdin huumasta :D


Iltapäivällä juoksutin Offea liinassa sekä vapaana, sekä myöhemmin illalla käytiin Caritan kanssa Ferdillä tandemissa maastossa hiukan kävelemässä ja ravailemassa.(Caritallakin on nykyään blogi, käykää katsomassa, vähän on alkuvaiheessa vielä mutta kyllä se siitä lähtee ;))
Sunnuntaina ratsastettiin Caritan kanssa Pihlalla ja Minnillä kentällä ennen tunteja. Mie ratsastin Minnin läpi kaikissa askellajeissa ja poni meni ihan kivasti. Ravissa oli hiukan ongelmia saada takapäähän liikettä, mutta saatiin ihan pikkasen takapäätäkin mukaan raviin. Laukassa ponilla riitti virtaa, joten annoin Minnin laukata välillä hiukan pidempää laukkaa omaan tahtia.

Carita ja Pihla

Maanantaina olin ahkerana yksin tallilla ja liikutin kolme heppaa! Ensimmäisenä liikutin Minnin. Alunperin oli tarkoitus mennä kaikki askellajit läpi ilman satulaa, mutta käynnin jälkeen ravissa rupesi tuntumaan, ettei siitä tulisi yhtään mitään, joten juoksutin ponia liinassa vähän aikaa kumpaakin suuntaan ravia. Ravin jälkeen aloin ottamaan laukkaa, mutta Minni ei oikein pyörittänyt laukkaa liinassa, joten päästin sen purkamaan energiat vapaana juoksennellen kentällä. Minnin jälkeen vielä ratsastin Pihlalla kentällä sekä juoksutin Eetua liinassa. Suokit meni ihan hyvin :)

Lauantain estetunnilta kuva..

Tiistaina kävin Pihlalla kävelemässä ja hiukan ravailemassa maastossa. Pihla oli ihan kiltisti eikä säikkynyt mitään! Ei keretty mennä hirveän pitkää lenkkiä, mutta saipahan ainankin jotain liiikuntaa. mentiin noin 30min lenkki. Pihlan jälkeen lähdin Sirkkua vastaan bussipysäkille, sillä se tuli taas tokkolaan mun kanssa :) Lähdettiin maastoon Vinskillä ja Ripalla ja mentiikin melko pitkä lenkki! Oltiin kai reilu tunti maastossa? Käveltiin tallille Vinskille uutta reittiä pitkin ja käveltiikin todella pitkät loppukäynnit, sillä tiet olivat melkosen kovat sitä reittiä, mitä mentiin ja tekeehän se kävely ihan hyvää hepoille :)! Mukava maasto oli kaiken kaikkiaan, Vinskikään ei kauheasti sinkoillut suuntaan eikä toiseen vaan käyttäytyi nätisti myös peräponina!


Maaston jälkeen lähdin suoraan ratsastamaan Minnillä ilman satulaa pellolle. Minnillä oli vähän virtaa ja välillä se kiikutti minua suunasta toiseen :D Hyvä että jollain oli hauskaa! Sirkku kokeili myös Minniä ja hyvin niilläkin näytti menevän :)!1 kommentti:

  1. Moi! Kiva postaus C;
    Voisitkohan laittaa linkin miltä sivulta latasit fontit gimppiin? ja olivatko ilmaisia?

    VastaaPoista