sunnuntai 26. elokuuta 2012

pari muuta päivää + ponikunkkarit 2012 Kouvolassa !

Heippa! Parilta päivältä on jäänyt taas kirjoittelematta, mutta yksinkertaisesti en vain ole kerinnyt kirjoitella mitään tänne blogin puolelle. Mutta kuitenkin, Keskiviikkona olin tokkolassa Caritan kanssa ja kuvailin kun Carita meni ilman satulaa Epulla. Pari kertaa Carita myöskin tippui (ensimmäistä kertaa) ja laukkasi ilman satulaa ekaa kertaa :D!

kuva ei liity tänne mitenkään, mutta kuvattomuuden vuoksi laitoin tämän tänne kaikkien nähtäville, SANNA ♥

Torstaina olin Helkailemassa ja mentiin Jennan kanssa maastoilemaan! Mentiin vähän reilu 1,5 tunnin lenkki ja alku ja loppukäynnit kestivät sen puolituntia kummatkin. Siinä välissä oleva puoli tuntia sittten ravailtiin ja laukkailtiin. Helka oli ihan kivasti eikä possuillut laisinkaan! Kiltisti tyttö perästä lyllersi ja reippaasti laukassa temmelsi :). Kuitenkin loppumatkassa ilmeisesti kävi jotain, kun ravattiin vähän Jennan ja Fasun perään kun jäimme jälkeen niin Helka ei ravannut kunnolla. Ella sitten tuli illemmalla katsomaan niin sillä oli kai jalka muljahtanut jotenkin oudosti, mikä aiheutti oudosti ravaamisen. Onneksi kuitenkaan ei käynyt pahemmin ja seuraavana päivänä oli jo normaali jalka eikä mitään sen vakavempaa käynyt :)♥!


Perjantaina oli hevoseton päivä ja olin Annin kanssa Kouvolassa koulun jälkeen :)

Tää olis muuten tosi ihana kuva, mut mun ilme.......... :( Mut Tuure ja Anni on hienoi ♥

Lauantaina Olikin sitten Kouvolassa ponikuninkuusravit, jonne lähdin Ilonan ja Ollin hoitajaksi mukaan. Ollilta sujui lähtö todella hyvin ja paranti taas ennätystään parilla sekunnilla! Ei kyllä Ilonan kanssa vielä vähän aikaa sitten uskottu että Olli menee alle 3.10. Ilona ja Olli tulivat viidenneksi lauantain autolähdössä.

Illalla Tokkolaan saapui myöskin uusi-vanha poni tokkolaan Riinalle, tallin omistajan lapselle. Minnin emä Meiju tuli takaisin Tokkolaan, josta Meiju oli lähtenyt ylläpitoon Minnin vieroittamisen jälkeen :)! (Poni ei ole siis tuntikäytössä eikä sitä tarvitse mennä sohimaan ja katselemaan tarhan puolelle....) Silloin ennenkun Meiju lähti, nii mie ratsastin sillä kai muutaman kerran ilman satulaa

Sunnuntaina lähdettiin uudestaan Ollin ja Ilonan kanssa kunkkareihin starttaamaan. Tälläkertaa matkaa oli 1600m voltista. Olli teki taas uuden ennätyksen, ja tällä hetkellä sen ennätys on 3.01,4 ! Vaikka Ollin sijoitus oli 11, teki se silti loistavan juoksun ilman laukkoja! :) Ainiin! Ennen Ollin starttia oli Annin ja Sagan startti, he voittivat sen ja minä pääsin hienon kuplan kyytiin ja voittajakehään mukaan kuvaan. On se vaa hieno poni!

ilosena :')♥

2 kommenttia:

  1. http://ipromiseyoumyheart1.blogspot.fi/2010/07/moi.html mä ja meiju aikoja sitten tos yhes kuvassa :D menin sillä tosi paljon silloin kun tokkolassa kävin tunneilla :)

    VastaaPoista