tiistai 24. kesäkuuta 2014

Minni-viikko, osa 2

Tähän päivään on sisältynyt kaiken näköistä, esimerkiksi varsan juoksutusta, erään ponin kuskaamista toiselle tallille (joka meinasi hajoittaa matkalla trailerin ja itsensä, kun taiteili itsensä etupuomin ali jääden jumiin toisen puomin alle :D), kuvailua, koulutuuppailua, uittamista ja kaikkea muuta! Yritettiin mös kuvata Tiffanin kanssa videopostausta, joten muutamia klippejäkin tältä päivältä on, mutta ne tulevat varmaankin seuraavaan postaukseen. Minnin ratsastuksista kirjoitin nyt vielä enemmän tuohon alas muutamien kuvien  ja videokoosteen kera. 

Lähdettiin siis iltapäivällä ratsastamaan Minnillä kentälle. Minä kävin ensin selässä, mutta ei siitä oikein meinannut tulla yhtään mitään. En saanut Minniin mitään tuntumaa ja laukassa poni kaahotti menemään melkoista vauhtia.. Tiffani kävi siinä välissä selässä ja sen jälkeen laitettiin ponille piuhat päähän ja mut takaisin selkään. Minni olikin ihan erilainen ratsastaa, heti paljon parempi. Laukkakin pyöri kumpaakin suuntaan pätkittäin hyvin ja ravikin oli ihan jees. On tässä vielä aikaa harjoitella ponilla ratsastusta, ehkä loppuviikosta meilläkin menee paremmin Minnin kanssa :Dtiffani ja minni
Käytiin ratsastuksen jälkeen kahlailemassa järvessä, mutta hetken mielijohteesta otettiin satula pois ja kunnolla järveen uimaan! Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun Minniä uitin ja oli ihan mahtavaa. Minni oli niin innoissaan järvessä ja niin olin kyllä minäkin kuvista päätellen. On toi poni kyllä ihana ♥ Polskittiin järvessä hetki ja käveltiin loppukäynnit takaisin tallille.
poni melkein hukkui :(

tästä alkoi hirveä pomppiminen eikä ollu tippuminen kaukana :D

onnistuin jotenkin roikkumaan kyydissä kun halailin ponia!


18 kommenttia:

 1. Kamalaa katsottavaa sun istuntasi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinno enhän mä koskaa oo sanonu mun istunnan olevan täydellinen :D

   Poista
 2. Hieronnan jälkeinen aina hevoselle vapaaksi tai irtojuoksusta tmv. Ratsastuksesi on muutenkin niin kauheeta katsottavaa, että huh. Tuon lantiolla vemputtamisen voisit kyllä lopettaa myöskin.. Hyi kauhee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän se oo jo tullu selväksi, että anot eivät tykkää mun ratsastuksesta, joten menkää pois!!

   Poista
 3. Ei taida hieronnasta hirveesti olla hyötyä, jos seuraavana päivänä liikutetaa kunnolla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän me mennä sen hierojan ohjeiden mukaisesti, joten ei tarvita anojen ohjeita

   Poista
  2. Jonyt on ihme hieroja, jos antaa jo seuraavan päivän ohjeiksi liikuttaa kunnolla... :D

   Poista
 4. Onkohan tolla minnillä ihan sopiva satula? omaan makuun ei näytä kovin hyvälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä sopiva satula :) ei sitä oikein tuosta videolta/kuvista voi nähdä, ellei itse sitä kokeile ja tunnustele

   Poista
 5. Eikös noi piuhat oo vähä liian tiukal xd itellä ne ei koskaa oo noi tiukalla. Omaa silmää toi poni ei pääse liikkumaa kunnolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä....

   Poista
  2. Ei itseasias ollu liian kireet, hämää vaan, kun laukassa poni painaa enempi menemään ja meno oli muutenkin mulla ja minnillä vähän epätasaista,koska oli pohkeen takana. Esim osassa kuvissaki noi piuhat ei oo tiukal.

   Poista
  3. Mä kun just katoin että onkohan noista chamboneista merkittävää hyötyä kun ne nois noissa kuvissa niin löysällä :O

   Poista
 6. Musta taas on aina niin kiva seurata tätä siun blogia, kun ratsastat niin siististi ja muutenkin blogisi on niin selkeä! Välillä ihmiset, jotka kuvittelet tietävänsä kaiken voisivat vain jättää mölyt mahaansa ja miettiä kirjoituksiaan ennen julkaisua.. Aina eivät kuvat kerro koko todellisuutta ja uskon, että satulankin on joku ammattilainen katsonut sopivaksi. :)

  VastaaPoista
 7. kivan näköstä teidän meno, ekaan anoon viitaten ei meillä kenelläkään ole täydellinen istunta ja mielestäni sinun istunta on ok, et heilu liikaa vaan olet hiljaa, ainut mihin kiinnittäisin huomiota on ryhti! ;-)

  VastaaPoista