lauantai 28. kesäkuuta 2014

Minni-viikko, osa 6

Meillä oli tänään Minnin kanssa kouluvalmennus ja käytiin ennen sitä kävelemässä alkukäynnit maastossa ja kentällä. Emmin (opettaja) tultua alettiin heti hommiin. Keräsin ohjat käteen ja melkein heti tulikin sanomista minun käsistäni, kun en osaa pitää nykkejä kiinni. Minni oli alkuun ei-niin-hyvä ratsastaa ja itsekin olin huonolla fiiliksellä, mutta pikkuhiljaa homma alkoi sujumaan ja itsellenikin tuli pieni hymy suupieleen :') Noin 7 minuutin pituine videokooste on ihan lopussa.


Oltiin koko tunti pääty-ympyrällä ja tehtiin siinä taivutuksia, voltteja ja sisään- ja ulospäin ratsastusta. Minni oli pohkeelle tosi hidas, mutta muuten ihan ok. Muistutuksia tuli aika paljon käsistä. Minun pitäisi muistaa kantaa kädet, nyrkit pystyssä omilla paikoillaan sekä kynärkulma. Minulla valui herkästi kädet liian alas ja kauas toisistaan.

välikäyntien jälkeen oli meno taas hetken aikaa tälläistä.. XDTiffani sai aika hyvin otettua videomateriaalia tunnista ja kokosin niistä teille melko pitkän koosteen. Jätin niihin äänet päälle, niin kuulette myös opettajan ohjeita ja kommentteja. Tarkempia analyyseja en jaksa tehdä, koska videolta kuulette kaiken tarpeellisen, jos vain jaksatte katsoa sen :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva ku tossa videossa kuulu noi opettajan ohjeet:) Ja teiän menohan näytti hetkittäin tosi hyvältä!!:)

  VastaaPoista
 2. Teillähän meni pätkittäin kivasti. :) kyllä huomaa kuinka minni on yhden ratsastajan hevonen. Tai siis että tiffanilla minni menee oikein nätisti ja tottuneesti, mutta heti kun tulee vieras ja "uusi" ratsastaja niin jännittyy.
  Ja on tosi kiva kun kerrot ja näytät totuuden mukaisesti miten on mennyt etkä kerro vain hyvin menneistä jutuista. Ratsastukseen kun kuukuu myös huonot ja epäonnistuneet päivät. Tsemmppii sulle tuleviin ratsastuksiin!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :) kiitokset kivasta kommentista!

   Poista