perjantai 27. kesäkuuta 2014

Minni-viikko, osa 5

Hmm, mistähän sitä alottaisi.. Tämä päivä ei kyllä mennyt oikein nappiin ainankaan mun ratsastuksien osalta, mutta niistä kohta lisää. Makoiltiin tänään sängyssä puoleen päivään asti, grillailtiin vaahtokarkkeja ja vasta sateen loputtua kolmen jälkeen lähdettiin talliin.


Meijän grillaustaidot! tuhottiin itse grilli :D

Mentiin Minnillä ilman satulaa tänään ja homma ei sujunut yhtään. Mikään ei oikein toiminut mihinkään suuntaan ja multa meni hermot. Tuntui kurjalta, kun en saanut Minniin mitään hyvää tuntumaa ja lyhyen ratsastuksen jälkeen teinkin taas sen, että en vain pystynyt jatkamaan ja Tiffani jatkoi ratsastuksen loppuun. En vain osaa. En nyt jaksa mitään ihmeempiä tästä sanoa, lyhyesti sanottuna kaikki meni päin metsiä. Saa nähdä mitä huomisesta tulee, kun tallin ratsastuksenopettaja pitää minulle ja Minnille kouluvalmennuksen.. Valmennuksesta tulee varmaankin videoa ja kuvia, tältä päivältä on vain muutama kuva.
2 kommenttia:

  1. Toivottavasti huomenna sit paremmi! :-) Sulla on tosi kiva ja selkee blogi, voisin liittyy lukijaks kunhan meen koneelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivotaan! Kiitos kommentista ja tervetuloa mukaan :)

      Poista