maanantai 16. kesäkuuta 2014

Pieni tilannekatsaus

Postausta kuvittavat Asikkalan hevoset!

Viikonloppu sujui hyvin, oltiin Ilonan kanssa lauantaina Kouvolan raveissa ja siellä vierähti koko päivä. Sunnuntaina löhöilin kotona koko päivän, kun en jaksanut tallille mennä. Oli kiva pitkästä aikaa vain olla, kun ei tarvinut miettiä tai tehdä mitään. Viime päivät, kun ovat olleet juoksemista suunnasta toiseen.. Uutta kuvamateriaaliakaan ei ole tullut, niin ei ole ollut oikein intoa tänne blogin puolelle kirjoittaa.


Lupauduin tekemään tokkolassakin pitkästä aikaa työt, niin teen siellä maanantaista keskiviikkoon muutaman päivän. Olin jo tänä aamuna siellä ja iltapäivällä menen takaisin. Sielläkään ei mitään ihmeempiä ole tapahtunut, Pihlalla taisin ratsastaa viikko takaperin?

Tiina lähtee tällä viikolla eläkkeelle, eli tämä ihana tamma ei ole enää koululla ensisyksynä :(<3

Loppuviikon suunnitelmista minulla ei ole vielä mitään aavistusta, mutta viikon päästä maanantaina lähden junalla kohti Mikkeliä pitkästä aikaa. Olen siellä viisi päivää Tiffanin kanssa ja liikutellaan Minniä yhdessä. Itseasiassa ensiviikolla tuleekin Tiffanille ja Minnille vuosi yhteistä eloa, niin varmaan kehitellään sen kunniaksi jotakin speciaalia!


Mitään tämän ihmeempiä ei ole kerrottavana, että palailen taas kun on jotakin materiaalia/asiaa. Blogin ulkoasu tulee varmaankin vaihtumaan tämän viikon aikana, jos saan tehtyä itseäni miellyttävän bannerin ja taustan :)

R.I.P. Väiski ♥

4 kommenttia:

 1. Täääh :o mikä väiskille on tullut :ooo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sil tuli vissiin jalkaan jo syksyl joku ja se siitä läks toipuuu mut sit se joku jänne pamahti ihan kunnolla että ennuste olu vuoden päästä ehkä kävelyä.. Niin oli sitte parempi näin ♥ Tai näin minä olen kuullut/ymmärtänyt :)

   Poista
 2. Koska väiski kuoli? oliko asikkalan heppa? kuinka vanha tiina onnja minne menee eläkkeelle? kiva postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väiski lähti nyt 2014 vuoden keväällä vihreämmille laitumille, oli koulun hevonen. Tiina on 1995 syntyinen ja en tiedä minne lähti/lähtee :)

   Poista