tiistai 8. heinäkuuta 2014

Infoa ponikuvien kera

tää olis nii söpö kuva Munkista, mutta tarkennus.. XD

Huhhuh, Summer Upista selvitty monen mutkan kautta viimein kotiin ja voin vain huokaista helpotuksesta! Oli niin mahtava reissu ja tapahtuma, ettei mitään rajaa. 12 tuntia tuli huudettua, pompittua ja kiljuttua huippu esiintyjien mukana. Odottaminen kannatti ja pääsimme hyville paikoille eturiviin, vaikka sitä paikkaa olikin vaikea pitää, kun joka suunnasta tunki ihmisiä.. Oli kyllä mahtava päivä, vaikka aamulla kännykkä menikin rikki, mutta teki ihmeparannuksen sitten keikan jälkeen yöllä. Sunnuntai-iltana pääsin kotiin Kouvolasta, vaikka kotimatkakaan ei sujunut ihan suunnitelmien mukaisesti..


Eilen, maanantaina, olin päivällä Tokkolassa ja kävin Ilonan mukana ajamassa Offen Ollia peräponina pitäen. Pihlalla innostuin ratsastamaan ilman satulaa ja onneksi menin, vaikka alkuun hieman kauhistutti mennä hevosen kyytiin. Pihla oli alkuun super hyvä ratsastaa ravissa sekä toisen suunnan laukassa. Se oli rauhallinen ja kuunteli hyvin. Mutta toisen suunnan laukassa se kuumui ja sen jälkeen meni oli ajoittain epätasaista. Jäi kuitenkin hyvä fiilis ratsastuksesta!Illalla menin Annille ja ratsastin Kaitsulla ja samalla mahdollisesti hyvästelin ponin :( Kaitsu lähtee ehkä loppuviikosta koeajalle Vantaan seuduille ja jos huonosti/hyvin käy, niin poni jää sinne. Ikävä tulee Kaitsua, sillä olen tuntenut sen niin monen vuoden ajan ja niin paljon hyviä muistoja ♥ Teen Kaitsusta myöhemmin erikoispostauksen! Ratsastuksista jäi hyvä fiilis ja kummallakin oli kivaa. Otettiin muutama pomppu pikku ja on tuolla ponilla vaan niin paras hypätä..

Tallin vierailevat tähdet!

Muuta ihmeellistä tässä nyt ei ole tapahtunut. Keskiviikkona menen liikuttamaan Fasun Jennan pyynnöstä ja höntsäilen sen kanssa ilman satulaa kentällä varmaankin :) Koululta tuli kirje asuntolapaikan hyväksymisestä, joten syksyllä taas Asikkala kutsuu! Mulla jatkuu koulu jo 5.8, joten ei ole pitkä loma minulla. Erikoispostaus kuluneesta lukuvuodestakin tulossa, jahka sen kerkeän kirjoittamaan. Onko teillä mitään kysyttävää, mitä haluaisitte koulusta tietää? Ensimmäistä työssäoppi-paikkaakin olen jo miettinyt ja pitää ottaa nyt kesän aikana vielä yhteyttä sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti