keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

kielimies Tomi

Melkein kuukausi sitten olin tallilla kamera mukana kuvailemassa Tomi-ponia. Harjasin sen, syöttelin sille vihreää ja yritin leipien kanssa saada sitä poseeraamaan välillä kameralle. Mitään edustavia kuvia ponista ei oikeastaan tullut, mutta tälläisiä kielikuvia Tomista löytyikin useampi, joten ne kokosin tähän yhteen postaukseen. Tomi on kyllä ihan mahdoton herkkujen perään! Ei siitä kuvaamisesta mitään loppujen lopuksi tullut, kun yksinään yritti pitää ponista kiinni, houkutella leipien avulla ja kuvata samaan aikaan. Pitää joku päivä saada joku mukaan, niin ottaa sitten parempia kuvia taas poneista :)Ihana Tomi7 kommenttia:

 1. Mun mielestä onnistu kyl tosi hyvin:DDDDD oranssi kieli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sarkasmiii? ei sillä oikeasti oo noin oranssi, lisäsin aika paljon väriä niin saa sen hohtamaan noin paljon. Mut entä sitte jos se on oranssi :o onks se joku huono juttu vai miksi siitä mainitsit?

   Poista
  2. Ei ooo sarkasmii:D Oranssista kielestä katoin vaan tossa tokassa kuvvassa et sillä on joku porkkana suussa, ja ku toi kieli näky niin selväst noissa kuvissa..

   Poista
  3. ai, no kiitos sitten :) ajattelin että oranssi kieli on jokin huono juttu hevosella kun siitä tuollein mainitsit, ei siis mitää hätää :D

   Poista
  4. En ole mikään hevostietäjä :D Kun tuo kieli paistaa niin hyvin kuvissa :)

   Poista