sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kuluneen viikon kuulumiset


Keskiviikkona kävin hoitamassa Fasun, Jennan ollessa Tampereella. Fasulta oli toinen etukenkä irti ja toinen melko huonosti kiinni, niin mentiin pelkästään käyntiä. Käveltiin kentällä ensin jokunen aika ja otin tuntumalla vähän taivutteluja. Fasu oli muistaakseni vasempaan kierrokseen paljon rennompi, oikeaan aavistuksen jäykkä (vai olikohan se toisinpäin..) Käytiin lopuksi vielä lähimaastossa kävelemässä ja yhteensä aikaa kertyi noin 40 minuuttia. Siivoilin myös karsinan, vein sinne vettä ja heinää sekä tietysti venyttelin Fasun hyvin lenkin jälkeen.


Torstaina kävin entisen luokkalaiseni treeniponia ratsastamassa. Kyseessä oli reilu metrin korkuinen shetlanninponi, joka on siis raviponina. Kaverini pyysi minua ponilla ratsastamaan ja päivä kuluikin mukavasti siellä Heinolassa. Menin ponilla kaikki askellajit ja oli kyllä hauska tapaus. Toimi yllättävän hyvin ratsastuksessa, vaikka laukannostoissa tulikin pikku pukkjea. Jäi kyllä hyvä fiilis ja varmasti menen tarvittaessa uudestaankin :)


Perjantaista sunnuntaihin olenkin ollut sitten Tokkolassa. Mitään ihmeellistä siellä en ole tehnyt. Käytiin Ilonan kanssa pesemässä huopia eilen ja tänään pestiin muita varusteita. On ollut tosi lämpimät ilmat, mutta silti olen ulkoillut huppari ja collarit päällä, sillä olen ollut koko viikon vähän kipeänä kiitos Summer Upin :D Eilen käytiin myös kävelyttämässä poneja maasta käsin. Kamera pääsi tänään mukaan tallille ja tätä postausta kuvittavat tämän päivän otokset!
2 kommenttia:

  1. Olli<3 (vai on kose olli?) mutta eikö sen munkin pitäny lähteä jonnekin???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo musta shettis tuossa yhdessä kuvassa on Olli :) Eei, ei Munkki oli mihinkään lähdössä!

      Poista