keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ruotsissa ja tallilla

Oltiin Ilonan ja sen vanhempien kanssa Ruotsin laivalla maanantaista keskiviikkoon. Lähdettiin maanantai päivällä ajelemaan Helsinkiin, josta laiva lähti noin kuuden maissa kohti Ruotsia. Tiistaina oltiin päivä Tukholmassa kiertelemässä kauppoja ja iltapäivällä laiva lähti takaisin Helsinkiä kohti. Oltiin Suomessa keskiviikko-aamuna noin kymmenen maissa ja kotona olin ennen kahta. Laukkujen purkaminen, vaatteiden vaihto ja pyörällä tallille! Oli kyllä mukava reissu ja vaihtelua arkeen, kun viimeeksi laivassa olen ollut yli kymmenen vuotta sitten.. :) 

Tallilla katselin ensin vähän aikaa, kun Ilona juoksutti shettikset. Lähdettiin sitten taluttelemaan Pihlaa ja Kuprua maastakäsin. Käytiin kävelemässä ihan lyhyt lenkki asfalttiteitä pitkin. Pihla oli vähän ihmeissään, kun ei siellä päin ole pitkään aikaan käynyt. Mentiin vielä tallin viereiselle pellolle hetkeksi juoksuttamaan liinassa. Pihlaa kiinnosti enemmän makoisa ruoho, kuin ravaaminen, mutta ihan kivaa ja rauhallista ravia sieltä loppujen lopuksi irtosi. Käveltiin vielä tallin pihaa pari kierrosta loppuun ja Pihla pääsi pesun, melassien ja venyttelyiden jälkeen ulos. 

Kesähevonen Berric lähti tänään takaisin kotiin. Oli taas kiva, kun he poikkesivat käymään muutamaksi viikoksi. On se kyllä ihana hevonen ja sillä mukavat omistajat :) Ripalla kävi tänään hieroja. Kyllä sieltä sanomista löytyi, mutta nyt taas tiedetään, miten toimitaan. Huomenna ja perjantaina teen työt tallilla ja viikonlopuksi onkin kesän viimeiset suunnitelmat ennen koulun alkua!

Best friends ♥


Lautatarhassa on tuollainen pieni väli, mistä Tomi aina kurkkii tallin takapihalle :')


"Eppu pää ylös..!"

Vinski kurkkii turvallisesti Ripan takaa..

..kun taas Ripa tunki ihan kameraan kiinni :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti