lauantai 19. heinäkuuta 2014

Suosikkiblogini

Haaste otettu vastaan Tiian blogista! Olen varmaan pari kertaa aikaisemmin tehnyt jo tämän, mutta viime aikoina minun mielenkiinnostus blogeja kohtaan on muuttunut omasta mielestäni aika paljon, niin suosikkiblogit ovat myös muuttuneet. Pitkään blogeja seuranneena olen alkanut kiinnittämään uudenlaisiin asioihin huomiota. Uskon, että monen muunkin ihmisen mielestä oma mieltymys blogeista on muuttunut ajan saatossa ainankin vähän, vai olenko ainoa?

Mulla on ollut hirveästi lempiblogeja ja osa niistä vanhoista lempiblogeista on säilynyt tänne asti. Kuitenkin melko moni lempiblogeistani on lopettanut, mikä harmittaa ihan hirveästi! Luen todella paljon blogeja, en ole koskaan edes jaksanut laskea kaikkia blogeja joita luen, niistä kuitenkin reilusti alle puolet ovat aktiivisia. Moni blogi, joista pidän paljon, ovat myös harmillisesti hiljaisempia ainankin toistaiseksi. Toivon mukaan bloggaajat saisivat uutta intoa kirjoittamiseen ajan kuluessa, kun tietävät, että heidän postauksiaan odotetaan paljon :)

Mutta millä perusteella minä klikkaan "liity tähän blogiin" nappia? Ensimmäisenä kiinnitän huomiota, mistä blogi kertoo. Tykkään lukea todella paljon blogeja, joista välittyy niin hyvät kuin huonot fiilikset lukijalle. Ulkoasu on myös tärkeä, mutta siihen en kiinnitä oikeasti niin paljoa huomiota, kuin monet muut. Minulle riittää, että blogin ulkoasu on selkeä ja viihtyis. Niin, että sitä jaksaa katsella pidemmänkin aikaa. Postauksien sisältö onkin varsinainen ratkaisun tekijä. Ennen en tykännyt lukea yhtään pidempiä tekstejä, mutta nykyään odotan enemmän hyvää tekstiä, kuin kasoittain kuvia. Kuitenkin niin, että niitä kuvia on edes vähäsen. 

Ketkäs lopulta päätyivät minun suosikkiblogeiksi? Se selviää, kun selaat nyt alaspäin :)


Puoliverinen Prinssi on aina ollut yksi lempiblogeistani. Blogin päätähtenä on nuoren naisen Susannan puoliverinen ruuna, isokorvainen ( :D ) Nuutti. Nuutti on ollut nyt reilu seitsemän vuotta Susannan omistuksessa ja blogia hän on kirjoittanut vuodesta 2011 alkaen. Nuutin lisäksi blogissa seikkailee muitakin hevosia satunnaisesti sekä josku muutakin kuin heppailua. Olen ollut jo pidemmän aikaa blogin lukulistalla, enkä hetkeäkään ole katunut. Susannan postauksia odotan aina innolla, sillä hänen kirjoitustyylinsä on niin piristävä ja sitä jaksaa aina lukea. Hänen kädentaitonsa ovat mahtavat, hän muokkaa upeasti kuviaan ja blogin ulkoasut ovat toisen toistaan hienompia. En näe yhtään syytä, miksi blogia ei kannattaisi lukea. Ainut vain, postaustahti on välillä hieman epämääräinen ja vieläkin odottelen sitä iilimatopostausta ;) ( vink vink, jos satut tämän lukemaan:! )


Ponityttö seikkailee blogiin olin päätynyt jo pari kertaa aiemmin ennenkuin liityin lukijaksi. Heti alkuun en kuitenkaan päässyt oikein blogiin mukaan, mutta blogin tyyli on muuttunut huomattavasti ja siihen olen jäänyt koukkuun. Blogista välittyy aina lukijalle sama fiilis niin kuin blogin kirjoittaja Sofia on sen sanonut. Sofia käy Billnäsin Ratsastuskeskuksella ratsastamassa säännöllisesti ja valmentautuu kai syyskaudella Vipellä, hevosella josta hän ei aluksi edes tykännyt. Paljon mutkia ja turhautumisia matkassa mukana, mutta silti aina nokka pystyssä kohti uusia pettymyksiä, niinhän se meni Sofia ;)? Sofian asenne on muuttunut paljon hyvään suuntaan ja sen huomaa postausten tyylissä. Kannattaa ehdottomasti kurkata tämän "ponitytön" blogia ja ottaa mallia, pitää vain jaksaa tehdä työtä tulosten eteen!


Heidin Nelivedot -blogi kertoo nuoren naisen ja hänen oman kasvattaman hevosensa yhteisestä arjesta ja heidän etenemisestään kilpailuissa. Tällä hetkellä blogin päätähti "Dee" on nyt kuusi vuotias KWPN ruuna, jolla kilpaillaan mm. nuorten hevosten racing-sarjassa. Heidi on tehnyt yhdessä valmentajien kanssa hienoa työtä Deen eteen ja olen seurannut hänen blogiaan siitä asti, kun Dee oli Hollannissa opietuksessa. Tähänkin matkaan on paljon epäonnistumisia mahtunut matkaan, mutta nyt näyttää jo hyvältä. Deen lisäksi blogissa seikkailee muitakin ratsuja, joiden kanssa Heidi on yhteistyöhön päässyt. Blogissa parasta on teksti. Heidi kirjoittaa hyvin ja tekstiä on mieluisa lukea. Jaksaisin lukea vaikka kaksi kertaa pidempiäkin tekstejä! Tämä blogi ei kuitenkaan heti noussut suosikkiblogiksi, vaan minun piti ensin rauhassa tutustua blogin sisältöön ja vasta nyt myöhemmin se on noussut yhdeksi lemppariksi. Blogissa on usein laadukkaita kuvia ja valmennuksista videota. Nämä kaikki yhdistettynä tekevät tästä huippublogin, suosittelen ehdottomasti lukemaan!

4 kommenttia:

 1. Tämä ponityttö seikkailee oli ihan uusi blogi mulle :) muut tuttuja.hyviä blogeja,tämä sinunkin !:)

  http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että löysit jotakin uutta! kiitos kivasta kommentista :)

   Poista