maanantai 25. elokuuta 2014

Viikonloppu

Perjantaina kävin Tokkolassa liikuttamassa Pihlan. Käytiin Ilonan kanssa maastoilemassa, Ilona Ollia ajaen ja minä ilman satulaa Pihlalla. Käytiin vähän pidemmällä kuin mitä yleensä käyn Pihlalla. Pihla oli tosi reippaalla päällä ja kävi hieman kuumana. Välillä ravin sijasta tuli peitsiä, jolloin jouduin siirtymään käyntiin ja ottamaan uudestaan ravin. Maaston jälkeen kylmäsin jalat hyvin. Ilona pyysi mua ratsastamaan Ofelialla pitkästä aikaa. Sillä ei kesän aikana oltu kertaakaan selässä. Hyvin kuitenkin poni muisti kaiken ja teki työtä käskettyä :)
 
Lauantaina olin Helsingissä Cheekin stadionkonsertissa (♥) ja sieltä kotiuduttiin vasta myöhään yöllä. Sunnuntaina heräsin kuitenkin jo kahdeltatoista ja lähdin tallille. Menin Pihlalla ilman satulaa kentälle. Tehtiin kevyt treeni ravissa. Pihla oli aluksi hieman häslä, mutta loppua kohden alkoi rentoutumaan pätkittäin ja muutama tosi kiva pätkä tuli! Pikkusiskoni Riina oli ottamassa kuvia, joten tässä pari kuvaa sunnuntain ratsastuksesta.6 kommenttia:

 1. Hei, olisi kiva tietää että miten nämä järjestelyt nyt asikkalan oppilaitoksessa menevät kun siirtyvät jokimaalle? Mitä jokimaalle rakennetaan, kenttää, maneesia? Siirtyykö hevoset ja opetus kokonaan sinne? Kuinka helposti pääsee tuosta koulusta ulkomaille työssäoppimaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä Jokimaalla on ensimmäisen vuoden opiskelijat sekä kolmosvuoden ravipuolelle suuntautuneet. Heillä on teoriatunnit ja ajo-/kengitystunnit Jokimaalla. Ratsastustunnit he käyvät Asikkalassa. Kakkosvuoden opiskelijat sekä kolmannen vuoden ratsupuolelle suuntautuneet ovat kokonaan Asikkalassa.

   Jokimaalla on valmiina teorialuokat ja ravihevoset ovat kaikki siellä. Maneesia siellä ei vielä ole, jotenka siksi ratsuhevoset ovat vielä Asikkalassa. Ainankin tämän talven. Sitä en tiedä tuleeko Jokimaalle kenttää.

   Ensisyksystä alkaen kaikkien pitäisi olla Jokimaalla ymmärtääkseni. Kesäjaksot kuitenkin pidetään Asikkalassa jos oikein ymmärsin.

   Ulkomaille on mahdollista lähteä, jos siellä pystyy järjestämään näytöt. On täältä useita opisjelijoita lähtenyt ulkomaille harjoitteluun. Koulun kautta on mahdollista päästä myös Amerikkaan hoitamaan huutokauppavarsoja. Kirjoitan siitä enemmän blogiin kun saan tietoa siitä lisää :)

   Poista
  2. Kiva, kiitos. Tää valaisi nyt paljon tätä asiaa, kun missään ei ole ollut mitään mainintaa tästä toiminnasta. :)

   Poista
  3. kiva, että pystyin olla avuksi :)

   Poista
 2. Voi kun mulla on tätä mussua ikävä :(

  Mutta Helsinki kutsui nyt sitten meikäläistä, kesä loppu (ja rahat loppu), joten ihan heti ei Jaalaan tulla... Neitokaiselle porkkanoita ja rapsutuksia täältä Kumpulasta.

  //Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no voi hitsi :/ No tulet sitten kun taas pääset :)

   Poista