lauantai 2. elokuuta 2014

Viimeisiä lomapäiviä viedään!

Ollaan Ilonan kanssa parasta aikaa Tampereella. Jonotetaan porteilla, sillä ollaan menossa Blockfesteille! Aikainen herätys on taas ollut, mutta eiköhän tämä ole taas kaiken vaivan arvoista, kun nähdään monia hyviä artisteja :) Toivottavasti päästään hyville paikoille. Palataan reissusta kotiin vasta sunnuntaina aamupäivällä. Yritän vielä sunnuntaina illalla ja maanantaina aamulla päästä tallille, kun maanantai-illalla on lähtö koululle.

Tokkolassa olen tehnyt töitä ja liikutellut Pihlaa. Eilen ratsastin sillä iltapäivällä kentällä kevyesti ilman satulaa, perustaivutteluja kaikissa askellajeissa. Pitäisi varmaan soittaa hieroja tai jotain, mutta Pihla on oikeaan kierrokseen todella huono ratsastaa verrattuna vasempaan kierrokseen. Tänään sen juoksutin kentällä. Tehtiin käynnissä vähän maastakäsin juttuja ja liinan päässä sitten juoksutin ravia. Pihla oli pätkittäin tosi rauhallinen ja rento. Taas se oikea kierros oli huonompi.. 

Olisiko teillä jotain toiveita vielä, millaista postausta haluaisitte vielä ennenkuin palaan koululle :)?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti