sunnuntai 31. elokuuta 2014

postaustoiveita

Eilen en kerennyt Tokkolaan, sillä olin kaverillani katsomassa hänen uutta ravihevostaan. Tänään tallille kuitenkin olisi tarkoitus mennä hoitamaan Pihla. Illalla palailen takaisin koululle. Yritän saada jonkun kuvaamaan ensiviikolle, jos menisin vaikka ratsastamaan jollakin koulun hevosella :) Olen myös kaavaillut jotakin pientä erikoispostausta, mutta saa nähdä milloin sen kerkeän toteuttamaan! Onko teillä lukijoilla jotain toiveita, mitä haluaisitte? 

Viikko sitten sunnuntaina, kun ratsastin Pihlalla, Vilma oli samaan aikaan Vinskillä kentällä. Pihlalla lopetettuani käväisin Vinskin selässä ottamassa ravia ja laukkaa. Oli muuten tosi kankea hevonen. En oikein saanut siihen minkäänlaista tuntumaa. Offen juoksutin Ilonan pyynnöstä ja vaava juoksi yllättävän nätisti, vaikka olikin hieman laiska.


6 kommenttia:

 1. Voisitko kertoa sen kaverisi ravihevosen nimen olisi kiva käyä vähä kattoos millai polle koska luulen että on yks tuttu heppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa en tiedä sen oikeaa nimeä :D

   Poista
  2. Voitko sanoa kaverisi etu nimeä vaikka siitä voin käyä kattoos mikä heppa

   Poista
  3. En tiedä onko se suoraan kaverini nimissä vai hänen äitinsä. Voisitko laittaa hepan nimen, niin voin katsoa onko kyseessä sama :)?

   Poista
  4. Joo, sama hevonen kyseessä :)

   Poista