sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Estetreenit Vinskin kanssa

Eilen raahasimme Riinan kanssa esteitä kentälle sillä aikaa, kun Vilma laittoi Vinskiä kuntoon. Meillä oli yksi sarja, yksi suhteutettu linja ja yksittäinen pieni "erikoiseste". Vilma käveli ja ravaili Vinskillä alkuverryttelyt, jonka jälkeen minä kipusin selkään. Otin ravia ja laukkaa tempoa vaihdellen, että sain Vinskiä hieman hereille. Aloittelin verryttelyhpyt pienellä kavaletilla, jota tulin ympyrällä. Hypyt sujuivat hyvin, mitä nyt pari kertaa ajauduimme liian lähelle estettä. Vinski oli hieman tahmea, mutta hypyt itsessään sujuivat kivasti.

Olpero ei oikein tykännyt, kun laukattiin pitkää sivua pitkin :DOli aavistuksen liian lyhyet jalustimet, mikä hankaloitti ratsastusta.. Mutta en sitten tajunnut pidentää.

Hyppäsin matalla korkeudella kaikki esteet läpi, jonka jälkeen tultiin 7 esteen rataa. Vinski teki hyviä hyppyjä ja nostimme ne esteet, mitkä pystivät,  noin 70-80cm korkeudelle. Tultiin taas kaikki esteet kertaalleen läpi, jonka jälkeen ratana. Muutama kielto tuli pystylle ja sarjan b-osalle, mutta ne johtuivat siitä, kun en saanut paikkaa ratsastettua hyvin.  Kun oltiin saatu muutama hyvä hyppy, hyppäsin vielä ristikolle pari pomppua. Vilma loppuverkkaili Vinskin, kun me kannettiin Riinan kanssa esteet pois. Kokosin teille myös pienimuotoisen videon, kun Vilma niitäkin otti. Sen lataaminen tosin kestää miljoona vuotta, niin lisäilen sen ehkä myöhemmin :-)6 kommenttia: