perjantai 24. lokakuuta 2014

Estetunti ja paljon muuta

Pitkästä aikaa. Minun on pitänyt tulla monta kertaa jo päivittämään blogia uusien kuvien kera, mutten ole ikinä kerennyt/päässyt koneelle. Nyt minulla kuitenkin on taas parin päivän loma töistä ja tulin kotiin. Työt ovat sujuneet pääosin hyvin. Olen juoksuttanut varsoja, ratsastunut Destillä ja Asmolla. Joku valmennuskin on tainnut olla tässä välissä Asmolla, joka meni mielestäni oikein kivasti :)

Asmo

Desti

Olin viime viikon lauantaina Kiviharjun tilalla estetunnilla ja sain ratsukseni Zsa Zsan. Tällä en ollutkaan mennyt aiemmin. Kävin 4-5 vuotta sitten ahkerammin Kiviharjussa estetunneilla ja nyt pitkästä aikaa sain varattua itselleni tunnin. Meillä oli pitkällä sivulla jumppasarja, mitä tulimme. Alkuun kevyessä istunnassa puomeja, jotka sujuivat hyvin. ZZ oli todella laiska ja aika monta kertaa jouduin raipalla muistuttamaan, kun pohkeista se ei liikkunut eteenpäin. Minulla oli kevyen istunnan kanssa vaikeuksia ja sain tehtäväksi ravailla uraa pitkin kevyessä istunnassa kädet sivuilla. Vaikeaa, mutta auttoi.

Laukka on ZZ:lla todella pitkää ja alkuun meni hetki, ennenkuin pääsin säätelemään askeleen pituutta. Loppua kohden meni paremmin. Tulimme ravilähestymisellä jumppista ja pikkuhiljaa jumppiksen loppuun tuli okseri. Zsa Zsa hyppäsi hieman laiskasti, mutta kun sain siihen viimein vauhtia, niin viimeinen kerta sujui todella hyvin :) Loppuun kevenneltiin eteen alas ja hoidettiin hevoset pois. Oli mukava päästä pitkästä aikaa hyppäämään valvovan silmän alle ja erilaisella hevosella. Kaikki ZZ kuvat on ottanut Sanna Telkkinen, Kiitos!

Loppuun vielä muutama kuva kisoista, olen saanut niitä todella paljon :) Kuvat on ottanut joko Riina Rämä, Sirja Rihu tai Sirkku Riitala, ärsyttävää kun en muistanut heti nimetä kuvia, niin en ole enää varma kuka otti mitäkin kuvia.. Facebookin jumittaa tällä hetkellä niin pahasti, ettei se näytä sieltäkään kuvia, mitä minulle on lähetelty.. Hienoja kuvia kuitenkin kaikki ovat! Olen yrittänyt karsia kuvia aika paljon, kun on niin paljon samanlaisia.

Pakkanen on alkanut kiristyä hiljalleen. Niin se talvi sieltä kohta saapuu. Enää ei ole edes kauniin syksyistä, kun kaikki puut ovt tpiuttaneet lehtensä ja kaikkialla on koleaa. Tänään ja huomenna teen työt Tokkolassa ja Kiviharjuun olen varannut taas pari tuntia viikonlopulle. Katsellaan, jos ottaisin tänään kameran Tokkolaan mukaan ja saisin jonkinlaista uutta materiaalia tänne sieltä :)2 kommenttia:

  1. Millä tallil toi Desti ja Asmo on? Tee joskus jonkuulainen postaus molemmist mis kerrot kaikkee niist!c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Desti ja Asmo ovat Nisulan Nooran tallissa ja heidän hevoset ovat toistaiseksi vuokralla Kiviharjuntilalla :) Voin mä niistä ehkä kertoa jotakin, riippuen kuinka paljon saan julkaista tekstiä niistä täällä :-)

      Poista