lauantai 11. lokakuuta 2014

Sairastelua ja kisoihin valmistautumista

Sunnuntaina ja maanantaina olin töissä Valkealassa. Maanantaina illalla minulle tuli kuitenkin tajuttoman huono olo ja kurkkukipu, jonka seuraukena lähdin seuraavana aamuna kotiin lepäilemään. Kuume nousi ja päätä särki, kävin lääkärissä ja sain perjantaihin asti sairaslomaa. Jäivät siis tämän viikon työskentelyt vähäiseksi. Viime syksynä minulla oli täysin sama flunssa(?) ja olin kolme kertaa kipeänä.. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan nyt uusiutuisi!

Maanantaina käytiin noin tunnin kevyt maastoreissu. Itse menin Destillä ja jouduin heti kärkeen, koska se on kaikista varmin näistä ja mukana oli yksi hunsvotti ja yksi nuori hevonen :)

Otsikosta päätellen voitte veikata, että olen lähdössä kilpailuihin. Viime postauksessa kerroin teille minun ja Vinskin estetreeneistä ja ne olivat harjoittelua näihin kilpailuihin. En halunnut aiemmin mainita, sillä en ollut varma kisoihin pääsystä. Mietin pitkään, että perunko ilmottautumisen, kun olin ollut kipeänä. Torstaina oloni alkoi kuitenkin jo helpottaa ja perjantaina olin jo melkein täysissä voimissa. Kyytikin varmistui vasta torstaina.

Kuitenkin kaikki nyt kääntyi hyväksi ja pääsemme huomenna (toivottavasti) lähtemään kilpailuihin, jos Vinski vain suostuu menemään koppiin ;) Tämä päivä on mennyt siis pitkälti varusteita laiteltaessa valmiiksi. Jätin valitettavasti kaiken viime tinkaan ja toivon todella, että huopa ja loimi kerkeävät kuivua huomiseksi.. :D Suitset, satula, suojat ja omat varusteeni ovat kuitenkin nyt valmiina. Harjasin Vinskin tänään hyvin ja kävin kävelemässä läheisellä tiellä lyhyen matkaa Ilonan ja Ofelian seurana. 

Huomenna on liian aikainen herätys. Yritän tulla huomenna pävittelemään kisatulokset, jos vain kerkeän :)

Vasemmalla Pihla, käytiin Ilonan & Ripan kanssa kävelemässä maastoissa. Oikealla Vinski tulossa sisälle!4 kommenttia:

 1. Pari kolme vuotta sitten olen kivarilla käynyt ja johan on hevoskalusto pantu uusiksi :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä valkealan hevoset mistä kirjoitan, eivät ole siis Kiviharjun tilalla tuntihevosia :) Olen töissä siinä ratsastuskoulun vieressä yksityistallin puolella :) Kyllä sieltä vielä vanhoja tuttuja polleja löytyy ratsastustoiminnasta sekä muutama uusi!

   Poista
  2. Jaajaa, pitäisikin käydä vaikka irtotunnilla monen vuoden jälkeen. Eli siis olet töissä Nisulan yrityksessä?

   Poista