lauantai 11. heinäkuuta 2015

Puomitreeniä

Linkki koostevideoon, kun en saanut upotettua sitä tähän..

Tiistaina käytiin rento maastolenkki Pertin ja Epun kanssa. Minä menin Pertillä ja Tiffani tuli Epulla. Käytiin tutustumassa Pertille uusiin maastoihin ja hienosti poni siellä käyttäytyi! Ei ollut mitään ongelmia :) Matkaan mahtui paljon kävelyä, vähän ravia sekä laukkaa. Pertti oli tosi asiallisesti Epun perässä. Keskiviikkona Pertti sai vapaapäivän ja Torstaina Tiffani ratsasti sillä sileällä viimeistä kertaa. 



Perjantaina illalla, kun oltiin jo viety Tiffani takaisin bussiasemalle, jatkoin Pertin kanssa vähän puomiharjoituksia. Minulla oli pitkällä sivulla neljä ravipuomia, joista kaksi oli hieman korotettuja sekä ympyrällä kaksi puomia yhden laukka-askeleen välillä. Pertti ei ollut ihan parhaimmillaan, se teki kyllä hyvin kaiken, mutta ehkä se tietynlainen fiilis työntekoon oli kadoksissa osittain. 



Pertti oli laukassa tänään melko hyvän tuntuinen, ravissa itselläni oli aika paljon hakemista oman istuntani kanssa. Kun sain oman istuntani paremmin alkoi homma pelittää suht hyvin. Odotan niin kovasti, että päästäisiin lähtemään jo valmennuksiin! Puomit sujuivat tosi hyvin tänään. Pertti venytti ja nosti jalkojaan tosi hyvin, joten en kauaa jäänyt jumputtamaan puoleille. Kumpaakin suuntaan muutaman kerran hyvin, niin se riitti. 



Otin vielä loppuun hieman harjoitusravia ja yritin saada Perttiä paremmaksi keskittymällä omaan istuntaani. Siinä on kyllä todella paljon vielä korjattavaa, mutta ehkä tämä tästä pikkuhiljaa :) Vilma oli taas mukana auttamassa ja kuvaamassa, joten kaikesta postauksen materiaalista kiitos hänelle. Tänään, lauantaina, käydään iltapäivällä kävelemässä Pertin kanssa maastakäsin hieman ja huomenna katsotaan uudelleen,  mitä keksitään!



2 kommenttia: