perjantai 10. toukokuuta 2013

it's a beautiful day ! Hyppyjä Fasulla

Käväisin tänään taas päivävisiitillä Kouvolassa ja lähtiin Jennan kanssa tallille. Jennalla ja Fasulla oli vuorossa estetreenit ja alkuun mie laittelin esteitä niille ja kuvailin. Lopuksi mie pääsin ottamaa muutamia hyppyjä Fasulla ja hyppäsinkin uuden hyppyennätykseni! Alkuun hyppäsin jotain 100cm ja  korkeimmllaan tultiin Fasun kanssa 120cm okseri, wau! En olisi uskonut, että mä niin korkeita hyppäisin. se 105cm on tuntunut tähän mennessä niin isolta esteeltä. Fasu leijaili tosi hienosti esteiden yli, eikä ne edes tuntunut yhtään isoilta hypyiltä. Olin kyllä niin iloinen ja tyytyväinen ja kaikkee mahdollista, kun Fasu meni niin hienosti♥  Mun kädet tärisi, kun pääsin selästä alas, oli vissiin niin jännittävää hypätä isoja esteitä :D Jenna viel meni loppuun ottamaan pari pomppua ja loppuverkkaili pojun, koska Fasu vähän innostu, kun tälläinen pieni kirppu sen selässä.

110cm

120cm !!


Hoidettiin Fasu pois ja käytiin myöhemmin vielä kaupoilla keskustassa ja sieltä palasin takaisin kotiin. Huomenna meen ehkä tokkolaan ja sunnuntaina Kaitsulla ratsastamaan :) Katsotaan, jos saisin jonkun kuvaamaan mua ja Kaitsuu! Nyt pitää mennä koneelta pois, kun täällä jyrisee aika uhkaavasti.. Toivottavasti ei ala ukkostamaan.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon :') Fasu oli aika tykki tänää♥

   Poista
 2. wau! Itellä ei ikinä riittäis uskallus yli metriseen, hyvä että sitäkään aikanani uskalsin hypätä :D Mut upeesti meette :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Fasulla noi esteet ei tuntunut yhtään edes hypyiltä, se tuli niin tasaisen varmasti niille ja leijaili esteiden yli, niin helposti mäkin uskalsin ne hypätä :) Kiitos paljon :')!

   Poista
  2. Sittenhän Fasu on tullut emäänsä ;)

   Poista