maanantai 27. toukokuuta 2013

Riimuilla ratsastelua

Kävin tänään liikuttamassa Helkan kevyesti, koska sillä on nyt ollut kaksi rankkaa päivää takana (mm eiliset koulukisat, muistakaa lukea edellinen postaus). Tiia oli samaan aikaan tallilla, joten ratsastettiin yhdessä. Mulla oli Jennan kamera mukana niin laitettin kamera kuvaamaan kentälle. Käynnit ja alkuravit jäivät kuvaamatta ettei kamerasta olisi loppunut akku kesken ratsastuksen.
Helka oli ihmeen asiallisesti koko ratsastuksen ajan, vaikka meninkin pelkästän riimuilla. Menin kentällä vähän miten sattuu ja muutaman kerran tultiin kentällä olevia puomeja. Helka oli alkuun hieman tahmea, mutta laukkojen jälkeen poni piristyi. Tiian pienen aksidentin jälkeen käytiin nopeasti tallilla pyörähtämässä ja siitä jatkettiin matkaa maastoon kävelemään puolentunnin loppukäynnit.

Ratsastuksen jälkeen hoidettiin ponit pois ja vietiin ulos. Siivottiin ponien mökit ja laitettiin niille iltaruuat valmiiksi. Seuraavan kerran tulenkin Helkailemaan Keskiviikkona ja Torstaina, toisena päivänä esteiden merkeissä :)!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti