tiistai 7. toukokuuta 2013

kuvia ja pomppuja

Paljon on tapahtunut, mutta mistään ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa. Kahdissa pääsykokeissa olen ollut ja joku olikin minut bongannut eilen aamulla Asikkalasta hevospääsykokeista! Molemmat pääsykokeet sujuivat ihan hyvin, mutta aika tylsää siellä oli odotella tunteja haastatteluihin /käytännönkokeisiin pääsyä :/ Nyt on kaikki kuitenkin käyty ja odotellaan vastauksia.

Asikkalasta matkalla kotiin

Sain Jennalta kameraa lainaan pariksi päiväksi ja ahkerasti sitä tuli käytettyä! Tässä muutama otos tokkolan tallilta. Oli hieno ilma, niin sain tosi paljon kivoja kuvia :) Harmi vain, kun hevoset eivät ole kovin edustavassa kunnossa..
Oon nyt liikuttanut kaverin ponia, Kaitsua, lähes joka päivä ja tänään pääsin pitkästä aikaan pomppimaan Kaitsulla! En edes muista, milloin olisin viimeeksi hypännyt pojulla :D Oli kyllä hauskaa ja Kaitsullakin oli mukavasti virtaa esteille. Hypyt sujuivat pääosin ihan hyvin, mitä nyt pari kertaa poni veti jättiloikan esteelle niin että minä lensin metrin ilmaan tai sitten tuli aivan juureen. Aloitettiin hyppäämään 50-60cm ja korkeimmillaan hypättiin 80cm. Kaitsu hyppäsi ihan kevyesti isompiakin esteitä ja jäi positiivinen fiilis päähän. Kaitsu oli hieno♥


likainen ponikaikki parhaimmat verryttelykuvat tuli tähän suuntaa, menin kyllä toiseenkin suuntaan :DD


Kaverini kävi hakemassa Sunnuntaina uuden hepan ja sitä pääsin myös tänään ihastelemaan ja kuvailemaan. On kyllä upea hevonen!

Pin Rock's Calvin Klein "Nakke"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti