tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hieno Eläin Laukkaa Kohti Aurinkoa = HELKA

Ähähää, vähän on tylsää, kuten voitte otsikosta päätellä? Moni varmaan tunteekin jo ponin Helka, joten pideimmittä puheitta siirrytään eiliseen päivään!

Eilen aamupäivällä suunnistin Kouvolaan Jennalle. Pääsin pitkästä aikaa poneilemaan Helkalla. Lähdin sillä alkuun kentälle ilman satulaa, mutta en saanut siihen yhtään minkäänlaista tuntumaa. Pohkeista poni reagoi todella hitaasti ja raippakin oli miltei hyödytön. Helka oli tosi tahmea eikä se olisi millään halunnut edes ravata, mikä on harvinaista Helkan kanssa. Päätin suosiolla lopettaa ponin sekä itseni kiusaamisen ja lähdettiin pyörähtämään lähimaastoissa. Siellä poni oli normaali itsensä ja tykkäsi liikkua niin ravissa kuin laukassakin :') Otettiin maastossa vielä kaikki askellajit läpi ja palattiin takaisin kentälle muiden seuraksi kävelemään. Henni halusi vielä käydä Helkan selässä ja se ratsasti sillä sitten loppuun. Temppuiltiin vielä hetki tallin pihalla, ennenkuin poni päästettiin tarhaan.


Oon nyt pari kertaa huomannu, kun ratsastan yhtään pienemmällä ponilla ilman satulaa, niin minun polveni kipeytyvät siitä todella paljon. Kun yritin laittaa pohkeet kiinni ja polvet irti, niin se sattui oikeasti tosi paljon.. Satulan kanssa tätä ongelmaa en ole huomannut. Hmp, no ehkä tämä tästä, kun en enää vakituisesti pikkuponeilla ratsasta.


Kohta lähden takaisin koululle ja pitäisi alkaa pikkuhiljaa pakkailemaan lähtökuntoon! Olisi kiva tehdä ensiviikon aikana jokin erikoispostaus koululla, onko teillä mitään ideoita, mitä haluaisitte minulta kuulevan? Jotakin kouluun liittyen tai jotakin muuta?

2 kommenttia:

  1. Poni vaan testas että onko pakko jos ei taho ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm voi olla.. mutta maastossa menemisestä me helkan kanssa joka tapaukses enempi tykätää ♥ turha sitä on piiskalla pistää eteepäi ku voi tehä jotai kivempaaki :) mielummin tein niin, koska tyhmä pilata mun ja helkan yhteistä (vrm viimeistä..) kertaa sillä että kummallakaa ei olis kivaa :)

      Poista