perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kamera lainassa koululla, paljon kuvia!

Sain Vilmalta kameran lainaksi koululle koko viikoksi, joten kuvia on hevosista reilusti! Paljon aikaa on tallissa vietettyä ja viiden päivän aikana olen liikuttanut 11 hevosta, joko ratsastaen, juoksuttaen, ajaen tai ihan vain kävelyttänyt. 


Maanantai 31.3.
Olin korvaamassa Jokimaalla vielä yhden välistä jääneistä ajopäivistä. Ajoin pari heppaa Kepon ja Yosemiten, jotka menivät molemmat tosi hyvin ja ajojen välissä kävin kuvailemassa Jokimaan hevosia ulkona. Iltapäivällä palasin Asikkalaan. 

Yosemite - Keppo - Sara - Kerttu

Tiistai 1.4.
Aamupäivällä olin yksinäni ratsastustunnilla, näimpä hevosia olikin oikein urakalla liikutettavana. Koko päivä vierähti yksin/Nooran/Krissen kanssa tallissa. Ratsastustuntia ei niinkään pidetty, vaan kävin yksin ratsastamassa heti aamusta Veeran. Ratsastuksista en kirjoita nyt mitään, jottei tämä postaus veny pitkäksi. Kaikki hevoset ovat kuitenkin olleet tämän viikon aikana hyviä ratsastaa :) Heti Veeran jälkeen kävin hakemassa Tiinan sisälle ja käytiin sen kanssa kävelemässä maastakäsin noin puolen tunnin lenkki. Kävin syömässä ja ruuan jälkeen sain Nooran mukaan talliin. Käytiin ratsastamassa Torsti ja Muisto maneesissa. Minä menin Muistolla.

Veera - Tiina (oik. ylhäällä) - Muisto (alhaalla keskellä)
Näiden jälkeen lähdettiin heti uudestaan maneesiin, tällä kertaa ratsuina olivat lämppäriruunat Rene ja Ville. Minä menin Renellä ja heppa oli taas ihan kiva loppua kohden. Heti siihen perään lähdettiin juoskuttamaan yhdessä Poni, jonka jälkeen käytiin syömässä. Ruuan jälkeen Krisse liittyi meidän seuraan ja lähdettiin ratsastamaan maneesille kolme heppaa. Minä menin Vaakulla. Toinen kerta Vaakun selässä ikinä ja hevonen oli aika reipas! Tämän jälkeen käytiin vielä maastakäsin kävelemässä noin 30min maastoissa. Minä taluttelin Dagmaria :) Seitsemän hevosta liikutettu tiistain aikana ja lisääkin olisi mennyt, aika vain loppui kesken!

Rene - Poni - Vaakku - Dagmar

Keskiviikko 2.4.
Jakso vaihtui ja nyt meillä ei ole enää Asikkalan tallissa mitään tunteja, teoriaa sekä Jokimaan tunnit. Iltapäivällä tuntien jälkeen käytiin katsomassa Nooran kanssa, onko siellä hevosia liikutettavana ja olihan siellä, Veera ja Unik! Minä valitsin heti ensimmäiseksi Veeran tietysti ja onneksi valitsin, sillä hevonen oli ehkä hienoin ikinä ♥ Ei ole kertaakaan aikaisemmin mennyt näin hyvin kuin nyt ja olin kyllä yhtä hymyä koko loppupäivän! 


Torstai 3.4.
Tuntien jälkeen lähdettiin Nooran kanssa talliin kuvailemaan hevosia. Otettiin Tiina ja Ville sisälle ja puunattiin ne kunnolla. Otettiin muutamat yhteiskuvat ja muutaman hyvän otoksen jälkeen hevosten vaihto Uniikkiin sekä Torstiin. Saatiin hevosten kanssa tosi kivoja kuvia!

ylhäällä Tiina ja alhaalla Unik !♥

Perjantai 4.5. 
Aamupäivä tuntien jälkeen olin jo lähdössä kotiin, kunnes Clara ilmoitti, että pari heppaa olisi vapaana, Veera sekä Nopsa. Lähdettiin niillä siin maneesiin ja yllätys yllätys, minä otin Veeran! Veera ei ollut ihan niin hyvä kuin keskiviikkona, mutta hyvin mielin kuitenkin lopetettiin ja saatiin kivoja pätkiä :)


Huhhuh mikä viikko on ollut! On ollut ihan mielettömän kivaa tallissa hyvässä seurassa liikutellen hevosia. On kyllä hyvä fiilis vielä pitkään, kun tätä viikkoa ajattelee. Huomenna nokka kohti Tokkolaa, sillä siellä minua odottelee pari palleroa vailla liikuntaa :)

Jokimaan varsa, Teijo :>

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Jos on vaan kiinnostusta (/aikaa), niin Pihla kaipailis kans liikuntaa. En ole tulossa vkonloppuna, kun oon reissussa, niin sais sekin neiti lisää kevätenergioita purettua :)
  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä voin sitä liikuttaa jos vain kerkiän! (:

   Poista