sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Uusi ulkoasu! + päivän poneilut

Kyllästyin jo edelliseen ulkoasuun, vaikka siitä pidinkin kovasti. Mietin pitkään millaisen bannerin haluaisin ja yritin keksiä jotain uutta. Lopulta päädyin tälläiseen ja vaikka tässä ei hirveästi ole mitään uutta, niin kelpuutin tämän toistaiseksi. Pidän tästä itse ja olisi kiva kuulla teidän mielipiteitänne tästä ulkoasusta :)? Banneri voisi olla ehkä aavistuksen pienempi omaan makuuni, mutta miltä tämä teidän koneillanne näyttää? Edellinen ulkoasu oli mielestäni paljon selkeämpi ja mukavampi, mutta jottei aina mentäisi saman kaavan mukaan, niin tällä mennään toistaiseksi, kunnes keksin jotakin speciaalia!


Muistin virkistykseksi vanha ulkoasu !

Tänään kävin taasen juoksuttamassa shettikset Tokkolassa. Offe oli juuri kengitettävänä, joten en päässytkään juoksuttamaan poneja samaan aikaan. Kävin ensimmäiseksi juoksuttamassa Ollin ja sen jälkeen Offen. Ponit juoksi reippaasti ja jäivät sitten talliin. Koululle palaan takaisin vasta tiistai-päivällä, sillä huomenna suunnataan Ilonan kanssa Cheekin keikalle Kuusankoskelle!2 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja erilainen ulkoasu! Banneri voisi minun mieleen olla pikkuisen pienempi, muttei kuitenkaan ole häritsevät suuri nytkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et tykkäät! Munkii mielest toi on ehk vähän iso, mutta mä sitä nyt jo pienensin ihan reilusti tohon kokoon :D

      Poista