tiistai 22. heinäkuuta 2014

Ripalla ilman satulaa

Sirkku kävi pitkästä aikaa Tokkolassa eilen, maanantaina. Kerettiin päivän aikana tekemään aika paljon kaikkea ja kuviakin löytyy tuolta päivältä runsaasti. Sirkku oli Jaalassa puoli 11 aikoihin ja kun saatiin vedet laitettua hepoille käytiin hakemassa Vinski ja Ripa sisälle. Lähdettiin ensin köpöttelemään maastoon, molemmat ilman satuuloita. Kierreltiin hetki kävellen metsäpolkuja pitkin ja otettiin hiekkatiellä pätkiä rauhallista ravia ja laukkaa. Ripa oli maastossa rauhallinen ja hyväntuntuinen kärjessä mentäessä. Ei menty maastossa kauaa ja lähdettiin sieltä kentälle hetkeksi.

Ratsastuskuvat eivät ole järjestyksessä

Kaikki tämän postauksen kuvat © Sirkku, kiitos :)!




Kentällä ensin kuvailin Sirkkua ja Vinskiä, jonka jälkeen Sirkku kuvaili minua ja Ripaa. Tehtiin Ripan kanssa paljon ravissa ja laukassa ympyröitä ja keskityin vain siihen, että se asettuu sisälle päin ja on rauhalliinen. Ripa oli tosi kiva ratsastaa pitkästä aikaa! Vasemmassa laukassa se nosti väärän tai ristilaukan, mutta korjasi hienosti sen oikeaksi. Ripalla on laukka aika ollut vaikeaa, mutta nyt se onnistui melko hyvin, vaikka parantamisen varaa on paljon. Loppua kohden Ripa rentoutui kivasti ja ravi oli hyväntuntuista.







Ei tehty mitään sen kummempia. Lähdettiin kävelemään loppukäynnit maastakäsin läheiselle tielle ja matkan varrella otettiin muutamat kuvat. Jäi kyllä hyvä fiilis ratsastuksesta! Pyyhittiin poneja hieman kostealla sienellä, juotettiin melassit ja sitten ne pääsivät takaisin ulos laitumelle :)




Huomenna palailen taas blogin ääreen ponien uittokuvien kera, kun käytiin niitä eilen uittamassa ;)

4 kommenttia: