keskiviikko 16. tammikuuta 2013

epäonnistunut MyDay-postaus..

MyDay-postaus meni vähän pieleen, kun unohdin kameran kotiin enkä ilman sitä jaksanut tehdä.. Yritän sen joku muu päivä toteuttaa ! En edes niitä kellonaikoja muistanut katsella, koska aamulla tuli pieni kiire nukuttuani herätyskellon ohi.. Heräsin vasta puol 7, kun seitemältä piti olla jo menossa tallille iskän kyydissä..

Aamutallin olin saanut tehtyä jo ennen kymmentä ja siivoilin vielä ruokintahuoneenkin kokonaan, kun se oli pieneen sekasortoon päässyt.. Kotona olin joskus 11 aikaan ja tallille lähdin takasin neljältä.

Kuvailin vähän aikaa, kun Ilona juoksutti Offea kentällä ja poni sai pitkästä aikaa satulan selkään. Sen jälkeen käytiin pieni lenkki Minnin ja Ollin kanssa. Lähdettiin pitkästä aikaa lintutornille päin ja matkaan mahtui käyntiä, kevyttä hölkkää, kiitoravia, ojassa käynti(melkein), rauhallista ja reippaampaa laukkaa. Minni oli muuten ihan kivasti, jos ei oteta huomioon kotiin päin mentäessä, kun koko ajan pitäisi laukata ponin mielestä.. Pari kertaa me siellä ojassa melkein käytiin, mutta mutta... ehkä tää vielä tästä. Laitoin nopeesti eteen kaurat ja hain hepat sisään, kun kyyti tuli melkein heti Minnin liikutuksen jälkeen.

kesäfiilistelyyyy -  My mate Ofelia

kesäfiilistelyyyy part 2 - Olivia v. stal 't Zonneke

2 kommenttia: