keskiviikko 23. tammikuuta 2013

laskettelua, ratsastusta, shoppailua

Eilen kävin liikuttamassa aamupäivällä Offen ja Minnin, sekä Ossin. Offen ja Minnin juoksutin kentällä vapaina, noin 15min ja sen jälkeen kävin Ossin kanssa kävelemässä pari kilsaa hausanniemessä. Tallilla vaihdoin vaatteet ja lähdin Kouvolaan bussilla. Käytiin Veskun kanssa paalupaikassa syömässä ja menin Jennalla käymään. Jennalta kävelin K-maatalouteen ja sieltä lähdettiin Ilonan kanssa Mielakkaan laskettelemaan.

Kerran piti mennä lastenmäki, että taidot palautui mieleen. Siellä me sitten lasketeltiin ja hypittiin pikkuhyppyreistä. Pari kertaa kaatusin. Ensimmäisellä kerralla kun menimme yhtä metsäreittiä pitkin, niin lopussa tulee sellainen punainen verkkoaita, laskin sen vierestä ja sauvani jäi verkkoon kiinni, joten matkani tyssähti siihen :D Toisen kerran kaatusin perusmäessä kun sukset lähti seikkailemaan johonkin muualle, mihin minä olin menossa..Tänään tein tallilla työt ja ratsastin Ossilla kentällä. Meni paremmin kuin viimeeksi. Ei pysähdellyt niin paljoa ja laukatkin nousi paremmin :) Ossin ratsastuksen jälkeen kävin postissa hakemassa yhden paketin ja sieltä tuli huopa ja korvahuput. Rakastan tota huopaa :3♥


Illalla, kun menin tekemään iltatallin, ratsastin ensin Minnillä. Minnillä oli kiva ratsastaa, kun mentiin sillein aika rennosti, etten alkanut vaatimaan ihmeellisiä. Taivuttelin ja lisäilin ravia aika paljon, että sain sen takapään liikkeelle. Laukassa menin lähinnä kenttää ympäri kevyessä istunnassa, niin että Minni sai venyttää itse sen verran mitä haluaa. Välillä tehtiin jotain ympyröitä sinne tänne, mutta aika vapaasti Minni sai liikkua. Otin lopuksi vielä vähän kevyttä ravia kumpaakin suuntaan ja sen jälkeen kävelin ja vein talliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti