sunnuntai 27. tammikuuta 2013

ponnyhiitit ja peltoilua

Eilen oltiin siellä ponihiiteillä Ollin ja Offen kanssa. Olli oli kahdessa lähdössä ja Offe yhdessä. Olli ei kuulemma mennyt mitenkään erikoisen hyvin, mutta kyllä se kuitenkin maaliin asti kipitti. Offen starttia en nähnyt, kun olin silloin kävelyttämässä Ollia kärreiltä ja kun ne tulivat radalta vaihdettiin poneja ja mä kävelytin Offea. Offe meni kuulemma kuitenkin paljon paremmin ja hyvän ajan poni juoksi :) Illalla juoksutin 15-20 minuuttia Ossia kentällä käyntiä ja ravia.

© Nita Siren ---> Olivia v. stal 't zonneke ~ tässä mä ahkerana sekkiä oon laittamassa Ollille kiinni 8)

© Minä ----> My mate ofelia ~ vaavi pinkoo :)

Tänään kun olin saanut aamutallin tehtyä, niin lähdin Ossin kanssa mukaan uusia reittejä tutustumaan samalla kun Ilona liikutti Offen ja Ollin. Ossi meni tosi kivasti eikä pahemmin ihmetellyt uusia reittejä. Ravissa yritti vähän kädelle painaa, mutta laukassa oli tosi rauhallinen ja hyvä. Mentiin pieni lenkki vaan, ja suurinosa matkasta käveltiin ja otettiin vähän ravia sekä pikkupätkä laukkaa. Ponien liikutuksen jälkeen käytiin kelossa syömässä ja illemmalla ratsastettiin pellolla Ilonan kanssa Minni ja Vinski. Minni meni kivasti, vaikka virtaa sillä riittikin (niinkuin aina pellolla). Otettiin pellolla olevalle pikkupystylle muutamat hypyt kumpaakin suuntaan. Menin ilman satulaa, kun Minnin jalustimet on tilapäisesti Ossin satulassa. Käytiin loppukäynnit kävelemässä maastossa Minnil ja Vinskil ja siel oli ihan outoo :o Ku ei olla pitkään aikaa maastossa käyty ja tänään mentiin, niin sieltä on käyty puita kaatamassa ja tiet menee missä sattuu.. Se pohjakin on iha huonoo :(
2 kommenttia:

  1. Kivat noi Offen aisat :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iha hirveen kivat.. :D Iha hirveet, mutkuu se oli pari kuukautta sitte hajottanu noist kärryist aisat, nii ilonan pappa vissii teki siihen tollaset uudet. Noit ei oo viel keretty maalaamaan, mut kohtapuolii maalataan :)

      Poista