perjantai 18. tammikuuta 2013

ossin oma blogi + tän päivän leikit videolla

Tein eilen illalla Ossille ja mulle blogin (www.ossiponi.blogspot.com). Sinne pääsee myös tuolta oikeasta sivusta. Kerron sinne vähän tarkemmin meiän puuhailusta, mutta kyllä mä tännekin jotain kirjoittelen.

Meillä oli aamulla -25 pakkasta kun lähdin tallille, joten osa hevosista piti jättää sisälle, ettei tallin putket jäätyisi. Oli todella kivaa laittaa heiniä ja siivota karsinoita, kun tulee kuuma ja kylmä samaan aikaan. Aamutallin jälkeen laitoin heinät karsinoihin valmiiksi, mutta vedet laitan vasta illalla, kun menen uudelleen tallille. Tulin nyt vain päiväksi kotiin lämmittelemään ja kirjoittelemaan blogeihin.

Tarkoitukseni oli tänään ratsastaa Minnillä, mutta näin kovan pakkasen takia, poni saa vapaapäivän. Ossin kanssa leikimme tarhassa ja kentällä pikkaisen, ja siitä on alla videokooste. Tarkemman selostuksen Ossista saatte, sen omasta blogista :) Lähden kohta takaisin tallille tekemään iltatallin ja sieltä jatkan matkaani Annille, kun menen niille yöksi pitkästä aikaa ! Eli uutta postausta tulossa huomenna illalla luultavasti.


tomi

ripa

eetu

2 kommenttia:

  1. oih vähän toi ossi on sulonen :3 ja mäki meen huomen ratsastaa kaitsul nii saatan ehkä nähä sinuuki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ossi on hieno :) Jep, voipi olla että nähää !

      Poista