torstai 17. tammikuuta 2013

Ossi, ylläpidossa 17.1.2013 -->

Hihi, yllätyys !

Käytiin tänään hakemassa pikkuinen mulle. Ossi on neljä vuotias russiponiruuna, 128cm korkea. Se tuli mulle nyt ylläpitoon, kun sen omistajalla on niin paljon raviponeja, etttei sillä enään aikaa riittänyt niin paljoa Ossille. Ossin oikea nimi on Fonz Lu Art ja se on startannut raveissa yhden startin. Viime kesän se oli ratsukoulutuksessa, joten koulupuolella se osaa perusjutut. Esteitä Ossi ei ole hypännyt ratsastajan kanssa, mutta irtohypytetty on.

Käytiin Veskun kanssa katsomassa ponia 6.1. Ratsastin sillä käyntiä ja ravia pienellä alueella, mutta se oli liian pieni laukkaamiseen. Poni on suloinen ja todella seurallinen. Ossin ja mun tavoitteina on parantaa meiän yhteistyötä, kohottaa Ossin kuntoa ja mahdollisesti kilpailla kesällä koulua ja pieniä esteluokkia.

Tänään lähdimme ajelemaan Inkeroiseen kopin kanssa noin 12 ja siellä olimme yhdeltä perillä. Kannettiin Ossin kamoja autoon ja allekirjoitettiin sopimukset. Koppi oli Ossin mielestä hieman pelottava ja vähän aikaa sitä piti haistella ennen kuin sinne uskalsi mennä. Kun poni oli kopissa, niin matka tokkolaan alkoi. Tallille päästyämme otin ponin kopista ja käytiin kurkkaamassa tarhojen luota tallin muita hevosia. Laitoin Ossin karsinaan siksi aikaan, kun laittelin tavaroita paikoilleen ja kun lin saanut hommat tehtyä, menimme tallin omistajan kanssa kokeilemaan, miten poni tulisi toimeen Minnin kanssa. Hetken aikaa ne siinä nuuski toisiaan ja vähän vinkui, mutta nopeasti Ossi asettui aloinneen ja ponit uskalsi jättää keskenään tarhaamaan :) Nopeasti se kyllä näyttää kotiutuvan!

Alan työstämään Ossille omaa blogia, koska tämä blogi on niin sekava. Jatkan kumminkin tänne kirjoittamista muiden ponien kanssa, kun kuitenkin Minninkin kanssa jatkan :)!

Ossi !

18 kommenttia:

 1. JEE russi! ♥ mä tuun joku päivä Tokkolaan.... >:)

  VastaaPoista
 2. Ihana ;) + Söpö toi pilkku tos otsas ;) ♥

  VastaaPoista
 3. mun hoitoponi on ollu tän siskon(?) kans samal tallil tai ainakii oon ollu jsokus kattovinaa et fonz lu art ja minim lu art on sisaruksii :)

  VastaaPoista
 4. Oi iihana! (-: Tsemppiä teille yhteiselle taipaleelle!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Ossi on kyl kieltämättä tosi komee ! Kaiken kruunaa uteliaisuus ja seurallisuus :--)

   Poista
 6. Pidä Ossipojusta hyvää huolta <3 tsemppia sen kanssa.
  -Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä huolta pidetään täällä :) Kiitokset !

   Poista
 7. ohhoh! onnea uuden ponskin kanssa! :)

  VastaaPoista
 8. Onnee reeneihin tän ponskin kanssa! :) Tosi kivan näkönen muute ;)

  VastaaPoista