lauantai 19. tammikuuta 2013

Ilman satulaa hyppelyä

Eilen illalla oli kiva tehdä iltatalli, kun vesiä kantaessa Eetu olikin päättänyt nykäistä lampun katosta alas.. Olin laskemassa vesiä ämpäreihin, kun rupesin ihmettelemään, miksi tallin puolella rupesi valot välkkymään. en kerennyt edes mennä talliin asti, kun kuului kauhea pauke. Ryntäsin äkkiä talliin ja näin, kun lamppu roikkui toiselta puolelta vielä kiinni ja napsahti alas. Kerkesin mennä jo paniikkiin siinä vaiheessa, että jos olisi tullut tulipalo.. No onneksi ei tapahtunut mitään, soitin tallin omistajalle ja naapurista tultiin korjaamaan lamppu!

Illalla sitten tulin Annille yöksi, tehtiin iltatalli ja katseltiin illalla leffaa. Tänään käytiin heittämässä hevoset ulos ja tultiin takasin sisälle. Lähdettiin siivoamaan karsinoita päivemmällä ja niiden jälkeen lähdettiin ratsastamaan Netalla. Anni ratsasti ensin sillä ja mä pääsin lopuksi selkään. Viimeeksi kun ratsastin, niin ei siitä tullut yhtikäs mitään. Silloin en tykännyt yhtään Netasta (viimekerta oli 7kk sitten). Tänään kuitenkin Netta meni tosi kivasti ja tykkäsin siitä :) Tehtiin aluksi käynnissä, ravissa ja laukassa ympyröitä ja sitten tulin muutaman kerran pientä ristikkosarjaa. Netalla oli hassua hypätä, kun niin pienet esteet ja iso hevonen :D Senni tuli samaan aikaan ratsastamaan Kaitsulla, niin sille on tuolla lopussa pari kuvaa siitä ja Kaitsusta! Hyvä fiilis jäi tän päiväisestä ratsastuksesta, kun Netta toimi niin hyvin.
2 kommenttia:

  1. voi ku netta on niiin hieno :---) ja kauheit noi mun ilmeet :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nepsukka on :) Ei ees oo pahoja noi sun ilmeet! Näkisitkö mun ja raikulin jotain vanhoi hyppykuvii, niissä on hirveet ilmeet :DF

      Poista