sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Irtojuoksutusta - paljon kuvia!

Tänään oli taas poni-täyteinen päivä, kun tokkolassa riitti puuhaa enemmänkin! Käytiin Ilonan kanssa maastoilemassa, Ilona ajoi Ollia ja minä tulin Epulla ilman satulaa perässä. Käytiin noin 8km lenkki ja hölkättiin aika paljon. Eppu oli pääasiassa tosi kiva, mutta siellä ravissa oli ihan hirveä istua pidempiä aikoja..


1. Olli väsyneenä lenkin jälkeen


2. Misu olis halunnu tallivaunuu sisälle :( kissa raukka jäi ikkunan toiselle puolelle

Lenkin jälkeen käytiin kaupassa ja lähdettiin irtojuoksuttamaan Offe. Ideana oli irtohypyttää vaavelia, mutta ehkä tuo alempana oleva kuvasarja kertoo miten se sujui.. No saatiin me se siitä esteestä avustuksen kanssa yli ja lopetettiin siihen. Offesta en pahemmin kuvia saanut, kun tein nuo esteviritelmät Ilonan juoksuttaessa Ofeliaa.


3.


4. En tiedä, miksi kuva menee tuollain pienemmäksi ja siihen tulee paksut tummat reunat.. Flickr jotain lagaa..
Jos joku tietää jotain muita hyviä kuvasivustoja minkä kautta saa kuvat blogiin niin kertokaa ihmeessä!
Itse en tästä Flickristä hirmuisesti tykkää...


Mikä on sinun suosikkikuvasi?

Lopuksi otettiin vielä Vinski juokstentelemaan kentälle vapaana ja sitäkin oli ideana vähän hypyttää. En tiedä onko Vinskiä aiemmin irtohypytetty, mutta ainankaan näinä 2,5 vuoden aikana täällä Tokkolassa ollessa sitä ei ole hypytetty vapaana (ainankaan minun tai Ilonan tietääkseen). Vinski oli aika pörheenä ja siitä lähti ihan mageita liikkeitä kerrankin! Esteille se oli tosi vaikea saada ja hyppäämään, mutta idean tajuttuaan heppa hyppäsi muutamia kertoja tosi hyvin :) Pidettiin esteet matalina ja ei paljoa hypytetty. Loppua kohden alkoi satamaan, niin lopeteltiin siihen,  vietiin heppa sisälle kuivattelemaan ja kerättiin esteet pois. Hauska päivä takana ja hyvillä mielin lähden huomenna Jokimaalle ja sieltä Asikkalaan!


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11. Välillä sitä miettii mitä tuon hevosen päässä liikkuu :D12.


13.

14. Miksei siitä ratsastaessa irtoa samanlaista ravia!?


15. Vinski piti aina taluttaa kujalle, että sen sai sinne ja vieläpä niin että se meni niistä esteistä yli!


16.


17.


18.


19.


20.


21.


22.


23.


24.


25. Ihan hieno laukka-ravi siirtyminen ;)


26.

2 kommenttia: