sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Lyhyt kouluviikko, emma-gaala ja ratsastelua

 Taas on menty viikko eteenpäin edellisestä postauksesta ja korkea aika tulla tänne päivittelemään! Mua oikeasti harmittaa, kun en tänne pääse niin usein kirjoittelemaan kuin haluaisin, sillä pidän tänne kirjoittamisesta ja ideoitakin minulta löytyisi tällä hetkellä. Tätä ei kuitenkaan auta surra, vaan keskitytään edellisen viikon tapahtumiin!

Koulussa olin viime viikolla vain tiistaista torstaihin, maanantaisin meillä ei ole koulua ollenkaan ja perjantaina en kouluun mennyt, sillä lähdimme parin kaverin kanssa emma-gaalaan! Tiistaina meillä oli ratsastustunti, menin sen suomenhevosella Torstilla. Torsti oli ihan hyvän tuntuinen loppua kohden, alussa se jäkitti aika paljon apuja vastaan. Tehtiin ympyröillä hidastuksia ja pysähdyksiä joka askellajissa. Iltapäivällä äidinkieltä. Tuntien jälkeen käytiin Elan kanssa ratsastamassa Poni ja Tiina. Mä menin Tiinalla ja no, se oli ihan jees. En mennyt rankasti.


Keskiviikkona aamupäivällä ratsastusta, menin Ponilla. Ponikin oli pitkästä aikaa hyvä ratsastaa ja jäi hyvä fiilis tunnista. Tehtiin samoja tehtäviä kuin eilen, mutta kevyessä istunnassa ja puomeilla. Iltapäivällä traktoritunti ja lanattiin maneesi ja ajeltiin ympäriinsä koulun pihalla. Koulun jälkeen käytiin Lyytin kanssa ajamassa Tiina. Tiina oli käynnissä tosi hiljaisessa hölkässä ok, mutta normaalissa hölkässä se oli hieman ep. Niimpä jätettiin ajelut sikseen ja käveltiin pitkät loppukäynnit takaisin tallille ja kylmättiin etujalat. Torstaina oli pelkästään teoriaa ja tuntien jälkeen kävin hoitamassa Tiinan. Tunnustelin jalat tosi hyvin läpi ja vej. oli hieman lämpöinen ja turvonnut. Kävin ohjasajamassa sen kevyesti maneesissa 20min käyntiä. Pari ravipätkää, että tallimestari näki liikkeet. Oli ravissa ihan selvästi epäpuhdas. Tallissa kylmäsin ensin jalan jäillä noin 15min ja sen jälkeen arnikaa ja lämpöpinteli jalkaan. Toivottavasti siinä nyt ei ole mitään vakavaa :(


 Torstai-illalla tulin kotiin ja perjantai aamuna käytiin hakemassa Tanja Kouvolasta meille. Muutama tunti oltiin siinä meillä, kunnes Riina ja sen isosisko tuli hakemaan meidät ja lähdettiin kohti Espoota. Käytiin heittämässä Jenna (Riinan isosisko) ja joku sen kaveri Serenaan ja siitä jatkettiin matkaa Barona Areenalle. Päästiin melko nopeasti sisään ja sisälläkin aika kului nopeasti. Tapahtuma oli tosi siisti ja hieno kokea paikanpäältä! Esitykset olivat mahtavia ja palkinnot menivät oikeille henkilöille, mm. Cheek nappasi viisi pystiä kotiin viemisiksi ♥ Kotona oltiinkin vasta neljän aikaan yöllä!


Tanja lähti lauantaina aamubussilla ja minä jatkoin siitä matkaa Annille. Sagalle tuli hieroja käymään niin venailtiin se loppuun ja sen jälkeen lähdettiin ratsastamaan Kaitsu ja Nakke. Menin Kaitsulla ilman satulaa ihan rennosti, sillä sillä on ollut aika kevyttä parina päivänä. Kaitsu oli tosi jäykkä, joten sitä yritin parhaani mukaan taivutella ja saada rennommaksi. Käynnissä ja laukassa poitsu oli ihan jees, mutta ravista ei oikein tullut mitään. Lopuksi vaihdettiin ja menin Nakella. Nakke on vaan niin miellyttävä ratsastaa, vaikka en sillä osaakaan mennä! Otin Nakella kaikki askellajit ja kokeilin jopa harjoitusravia, taas kerran pääsin toteamaan, -olen ikuinen poniratsastaja :) Illalla tulikin pieni extempore lähtö Kouvolaan ja täällä sitä nyt ollaan! Lähdetään Jennan kanssa kohta tallille, ratsastan ensin Helkan ja sen jälkeen lähden maneesille kuvaamaan Jennaa ja Fasua. Palaillaan toivottavasti jo tänään illalla Helka-materiaalien kera!


2 kommenttia:

  1. säki emma gaalassa! :D oli kyllä tosi hieno paikan päältä! :) cheek ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo siellä mä olin ja oli kyllä siistii! cheek ♥

      Poista