maanantai 17. maaliskuuta 2014

Mikä tekee sut onnelliseksi?


"Pistetään hyvä kiertämään! Kerro blogissasi ja haasta kaikki lukijasi, mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi juurikin nyt. Voit käyttää apuna kuvia, videoita, musiikkia tai pelkästään ihan tekstiä. Näin tulevan kevään kunniaksi on ihana lukea tekstejä onnellisuudesta :) Kommentoi myös aiheeseen liittyviin postauksiin, sillä se antaa lisää iloa niin itselleen kuin tekstin kirjoittajalle!

Minut tekee onnelliseksi tällä hetkellä kaverit, koulu, hevoset ja tämä ihana lämmin auringonpaiste, mikä on yksi merkki tulevasta keväästä! Minut tekee onnelliseksi ulkona kirkas sää, lintujen laulu ja raikas ilma. Minut tekee onnelliseksi pelkkä ajatus hyvistä asioista. Olen onnellinen, koska illalla pääsen taas fiilistelemään Cheekiä Lahteen! Tulevaisuudessa tapahtuvat pienet asiat saavat minut onnelliseksi. Olen onnellinen, kiitos teidän lukijoiden. Teidän iloiset kommentit saavat minutkin iloiseksi. Olen onnellinen kaikkien bloggaajien puolesta, sillä tosi monessa blogissa mitä luen, niin kaikilla sujuu hyvin jokin asia. Kaikin puolin olen onnellinen.


  Mikä tekee sinut onnelliseksi?  
  kerro se minulle :)  Kesää odotellessa voidaan muistella kesäisiä kuvia ♥ 6 kommenttia:

 1. Pakko kysyy!! Laitoin ton biisin soimaan samalla kun luin tätä ja se sopi tohon tekstiin täydellisesti! Siitä oikein välitty se onnellisuus noista asioista muhun itseeni asti :') Mikä ton biisin nimi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biisi on Onerepublic - Good life, kiitos ihanasta kommentista :)!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Ja biisi sopi hyvin taustalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon kommentista :')!

   Poista
 3. Tämän postauksen lukeminen teki minut onelliseksi, postauksessa oli ihania kuvia, hyvä teksti ja taustalla soi htvä musiikki. Kiitos Erika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että postauksella oli posiitivinen merkitys :') Kiitoksia kommentista ♥

   Poista