sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Yhden päivän ratsastelut

Perjantaina ratsastin Tokkolassa kolme heppaa, kun ei ollut tunteja tai muuta. Otin ensimmäiseksi ratsuksi pitkästä aikaa Pihlan ja lähdettiin kentälle Ilona ja Vinski mukana. Joskus alkutalvesta silllä taisin viimeeksi ratsastaa ja silloinkaan meno ei ollut parhaimmasta päästä, niinkui ei nytkään. Pihla oli hirmu kiireinen ja kun otin ohjat tuntumalle se veti pään ylös ja jännittyi todella paljon. Otin tunnin aiheeksi pelkästään rentoutumisen. Millään muulla ei ollut tällä kertaa väliä kuin sillä, että se rentoutuisi. Loppua kohden se alkoi jo vähän rauhottumaan ja rentoutumaan, mutta esimerkiksi taipumisesta ei ollut mitään tietoa. Voisi joku päivä hieroa Pihlaa, jos se on jumissa jostakin.

IMG_2215

IMG_2471

IMG_2277

Seuraavaksi otimme Ilonan kanssa Epun ja Ripan ja lähdettiin niillä ilman satuloita ja vain riimuilla hömpsöttelemään kentälle. Minä menin ensin Ripalla ja se oli tosi kiva ratsastaa! Toimii paljon paremmin kuin suitsilla, ainankin omasta mielestäni. Ravi ja laukkakin sujui oikein mukavasti. Vaihdettiin vielä niin, että menin Epun selkään ja sekin oli nyt parempi kuin, mitä olin sillä edellisenä päivänä ratsastanut. Ei tehty näiden heppojen kanssa mitään ihmeellistä, sellainen rento höntsäilypäivä :)

tokkoladay
Ensimmäisessä kuvassa on Vinski, kun kävin sitä rapsuttelemassa tarhassa!

Viimeisenä lähdin kentälle ratsastamaan vielä Ofelian. Homma oli taas perus kauraa ja Offe oli tosi hyvä ratsastaa. Ilonallekin totetin, että ei poni tarvitse enää ohjaa melkein laisinkaa apuna kun se kuuntelee pohkeet niin hyvin. Peruutuksetkin sujuivat tällä kertaa lähes täydellisesti. On se vaan hieno poni.

IMG_2563

IMG_2581

IMG_2600

4 kommenttia: