perjantai 21. maaliskuuta 2014

Paljon hevostelua koululla

Viime viikko oli koulussa hyvin kiireinen, kun aina heti koulun jälkeen talliin ja sieltä saatoinkin päästä vasta seitsemän aikoihin pois. Koulupäivät menivät suunnilleen samalla saavalla, mutta näyttelytoiminnan tunneilla oltiin tallissa harjoittelemassa hevosen esittämistä näyttelyssä sekä katsottiin hevosten rakenteita. Hirveästi on taas kotona etätehtäviä, pitää yrittää tehdä ne nyt viikonlopun aikana. Ensiviikolla on vielä tämä jakso koulua ja sitten vaihtuukin viides ja viimeinen jakso (+kesäjakso). Ensi jakso näyttää ihan kauhealta minun mielestäni, hirveästi teoriaa eikä suunnilleen lainkaan käytäntöä..

Täksi viikonlopuksi en ole miettinyt mitään ihmeempiä, mutta varmaankin Tokkolassa olen. Maanantaina menen Jokimaalle korvaamaan yhden päivän, kun multa on muutama Jokimaa-tunti jäänyt välistä. Palatakseni kuitenkin vielä viime viikon heppailuihin lyhyesti kerrottuna, saatte paljon kuvia :)


Ponilla ratsastustunnilla tiistaina. Tehtiin hidastuksia ja pysähdyksiä. Poni oli tosi hidas pohkeelle, muuten tosi jees! Loppua kohden väsyi ja alkoi nyppimään ohjia, muttei onneksi pahasti :)Tiinan kanssa käytiin iltapäivällä reilu puolentunnin kävelylenkillä ratsain. Sää ei ollut mikään mieluisin, kun tuuli ja satoi vesirantää ihan hirveästi.. Tiina kuitenkin urheasti tarpoi säästä huolimatta ihan iloisena :')Näyttelytoimintaa maneesilla. Torsti oli tosi ärsyttävä esittää, kun ei se liikkunut mihinkään ja kiemurteli. Seisottaminen onnistui ihan hyvin :) Kuvassa kuitenkin Nea vuorostaan esittämässä!YOLOt liikenteessä.. Oli vähän kylmä!Asikkalaan tuli tiistaina uusi heppa ja lähdin keskiviikkona tallimestarin avuksi maneesille juoksuttamaan "Veeraa". Minä otin narunpäähän Sannin ja käveltiin sen kanssa sillä aikaa, kun Petra juoksutti. Veera oli tosi asiallinen ja fiksun oloinen hevonen! Mä tykästyin siihen heti ensisilmäyksellä :')Keskiviikkona ratsastustunnilla Unikilla. Unik oli ihan huippu ja ai että siellä selässä oli ihana olla! Se toimi kuin unelma ja saatii tosi paljon hyvii vinkkei :) Kerran unohduin keventelemään sinne selkään ihan omissa maailmoissani ja meinasi tulla pieni törmäys, kun olin ihan omissa oloissani, en vaan voi käsittää, että minä sain sen hevosen toimimaan jotenkin päin! Voittajafiilis ♥Torstaina jatkoin itsenäisesti Unikilla siitä mihin eilen jäätiin. Tällä kertaa tosin se ei mennyt yhtä hyvin kuin edellisenä päivänä, mutta ihan ok pätkiä tuli :) Unik on vaan niin kiva, eikä mua haittaa vaikka en saakkaan sitä peräänantoon yms :)


Perjantaina Jokimaalla! Ensimmäisenä Yebo ja on se vaan aina niin kiva ajaa. Tosin keli ei ollut mikään ihanin, sillä kuraa lensi kuin vettä taivaalta ihan hirveästi ja oli kyllä kuraista porukkaa lenkin jälkeen!Ninan kanssa käytiin ajamassa Kerttu kahdestaan ja no, Kerttu oli perus niinkuin aina. Tosin kädelle se painoi alussa ihan hullunaan! Käynnissä kiemurteli ja kaarteli, mutta ravissa ok :) Illalla kävin vielä ennen kotiin lähtöä moikkaamassa Tiinaa, siitäkin oli kuvia, mutta jostain syystä en niitä löydä mistään..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti