keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ensimmäisen jakson viimeiset päivät

Huhhuh. Nyt on viimeinen viikko tätä jaksoa käyty ja huomenna starttaa työssäoppi-jakso! Tämä "viikko" meni todella rennosti, sillä maanantaina meillä ei ollut koulua laisinkaan, tiistaina meillä oli vain hetken liikuntaa ja kekiviikkona, eli tänään, vain vähän aikaa englantia. Maanantaina olin Torstilla koulutunnilla ja se oli ihan kiva käynnissä ja ravissa. Laukka oli melkoista räpellystä. Eläinlääkäri kävi ottamassa Veeralta jonkinlaisen solunäytteen keuhkoista, mistä pystyi selvittämään onko sillä esimerkiksi puhkuria. Myöhemmin saatin tieto ettei mitään sellaista ole ja huomenna siltä käydään ottamassa uudet verikokeet ja katsotaan löytyykö sieltä mitään allergioita. Tiistaina oltiin tosiaan Inkan kanssa Orivdellä, josta kirjoitin tässä postauksessa. 


Tänään aamupalan jälkeen kävin englannin tunnilla ja saimme tietää koenumerot. Yllätykseksi sain 2 kokeesta, joten tyytyväinen olen. Päästiin ajoissa lähtemään ja suuntasin itseni talliin. Kävin ratsastamassa Torstin maneesissa ja ei ollut kyllä yhtään niin hyvä kuin maanantaina. Jälkikäteen kuulin, että se oli tiistaina vetäissyt itsensä aivan jumiin, kun oli ollut niin kylmä ja sateinen ilma :/ Hoidin Torstin pois ja kävin Petralta kyselemässä Veeran tilannetta. Saatiin lupa lähteä maastoon ja 1,5 viikon lomailun jälkeen Veera sai satulan taas selkään.

Lähdettiin kahden hevosen ja yhden Ponin voimin maastoon käppäilemään. Kierreltiin vähän joka puolella ja menin Veeran kanssa keulasta. Veera oli todella rauhallinen ja nautti selvästi, kun pääsi pitkästä aikaa maastoon rentoutumaan. Käveltiin pitkä matka ja koko ajan patistelin Veeraa niin, että se otti pitkää askelta. Sillä kun on tapana vain laahustaa ja mennä ihan töpökäyntiä.. Käytiin navettasuoralla ottamassa pari askelta ravia, koska halusin tunnustella, miltä se ravissa tuntui. Tuli kyllä melkoinen wow -fiilis, kun Veera ravasi niin hyvin. Se ei ole pitkiin aikoihin mennyt näin hyvää ravia, mitä se nyt meni! On tästä minilomasta ja hyvästä jalkojen hoidosta ollut paljon hyötyä!


Hoidin Veeran hyvin tallissa ja Suski otti meistä pari kuvaa ulkona ennen ulos vientiä. Mä en osaa sanoin kuvailla, kuinka onnellinen olen. Veeran kanssa on ajoittain ollut vaikeampia hetkiä, mutta pikku hiljaa alkaa näyttämään jo paremmalta ja asioihin saadan selvyyttä! Vietiin hepat vielä ulos ja sinne se tyytyväisenä jäi syömään heiniään :) Myöhemmin pakkasin kaikki kamani laukkuihin, vein avaimet asuntolaohjaajille ja lähdin kotiin. Kahden kuukauden päästä takaisin Asikkalaan!

Mun rakas <3 ikävä jo nyt, kun ei kahteen kuukauteen näe heppaa.. :(

1. Veera ja Dagmar syö ja otin niistä kuvia

2. Poni juoksee kameran eteen ihan kuin olisi välttämättä halunnut tunnkea samaan kuvaan

3. Kai se oli pakko sitten ottaa kaikista kolmesta kuva samaan ruutuun.. :D


4 kommenttia: