keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Veeralla ratsastus, paljon kuvia!

Moikka! Sain pikkusiskoni kameran lainaksi koululle ja sillä on ollut käyttöä jonkin verran. Tänään lähdin heti oppituntien jälkeen talliin vaatteiden vaihdon jälkeen ja lähdettiin koulukaverini Inkan kanssa ratsastamaan. Minä lähdin jo edeltä läheiselle navettasuoralle lämmitelemään Veeraa. Nea tuli omalla (paremmalla) kameralla kuvaamaan tuohon tielle. Kävelin hetken ja ravailin kevyesti. Otettiin myös muutama pätkä rentoa laukkaa, Veera oli ihan onneissaan ja meni korvat tötteröllä! En mennyt tiellä kauaa ja lähdin Inkaa ja Nuutikkia vastaan tallille. Jatkettiin siitä matkaa maneesille.

Nea lähti autokouluun ja pyydettiin Veera kuvaamaan meitä maneesille. Maneesissa aloitin käynnissä taivutellen kumpaakin suuntaan. Veera oli mielestäni mukavan rento ja yhteistyöhaluinen. Tehtiin suht kevyt treeni, paljon ympyröitä. Kevyessä ravissa tehtiin aika paljon hommia ja Veera olikin aika hyvän tuntuinen. Vasemmassa kierroksessa se oli hieman jäykempi, mutta pätkittäin alkoi siinäkin suunnassa liikkumaan paremmin. Laukka oli todella hyvää tänään ja siitä jäi hyvä fiilis, kun viime viikolla ei laukka oikein sujunut. Laukassa se tosi helposti lähti punkemaan takapäätä sisälle, mutta sain asian korjattua aina hetkeksi. 
Loppuun keventelin vielä pidemmällä ohjalla ja käveltiin loppukäynnit. Tallissa laitettiin kylmäyspatjat noin 20 minuutiksi sekä pestiin pollet. Veeralle tuli vielä lämppärit kaikkiin jalkoihin yöksi ja loimi niskaan. Jäi kyllä todella hyvä fiilis tänään tallipäivästä! Huomenna lupasin mennä auttelemaan aamutallissa ja sitten olisikin lähtö heppaklinikalle. Yritän saada sieltäkin kuvia ja tehtyä siitä sitten erillisen postauksen tänne. Onko teillä jotakin lempparikuvaa näistä? Itse tykkään todella paljon kaikista noista laukkakuvista! Kiitokset huippukivasta päivästä tallin väelle, keitä siellä tänään seikkaili ;)


"ErkkiVeeruliInksuNuutikki" terveisin Inka :)

väsynyt, mutta onnellinen <3 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nopsa ton sen kavion takia :/

   Poista
  2. oon ollu nii kauan taas pois koululta et ei oo mitää käsitystä :(

   Poista
 2. Onpa ihana nähä Veera noin iloisena :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veera on kyllä ihanan iloinen :) Tiedätkö hepan koululta vai jostain muualta?

   Poista