sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Työssäoppimisesta pari sanaa

Reilu kaksi viikkoa ja meillä alkaa meidän ensimmäinen työssäoppiminen, joka kestää kahdeksan viikkoa. Minulla on asiat melko hyvin kohdillaan ja olen löytänyt hyvän paikan noin puolen tunnin ajomatkan päästä. Se on periaatteessa yksityistalli, jossa järjestetään valmennuksia ja muuta erilaista toimintaa. Käyn tänään siellä kirjoittamassa sopimukset, sekä ilmeisesti ratsastan yhden hevosen. Hieman jännittää tämä työssäoppiminen. Kyllähän olen tallilla todella paljon tehnyt töitä, mutta uusi paikka on aina asia erikseen!

Olen kyllä onnekas, kun löysin heti sopivan paikan ja nopeasti. Hetken aikaa jouduin jännittämään, sillä meidän työssäoppimisista vastaavan opettajan tulee hyväksyä kaikki paikat. Onneksi sieltä myöntyvä vastaus tuli! Kävin muutama viikko sitten katsomassa alustavasti paikkaa ja se vaikutti heti hyvältä. Asun työssäoppimisen ajan pääosin kotona, mutta joskus pystyn olemaan muutamia öitä siellä tallilla tarpeen vaatiessa. Pitäisi käydä vielä kaupassa ostamassa uudet ratsastushanskat ja jonkinmoinen kalenteri, mihin merkitä työpäivät ja -ajat. 

 Saappaat saivat eilen tehopesun, kun ne olivat tosi likaiset!

Hepsut ovat saaneet pikkuhiljaa uusia popoja alle.
Ilona kävi ajamassa Offen metsässä eilen ja totesi hirvikärpäset taas tervetulleiksi..2 kommenttia:

 1. minul heräs pienii kysymyksii jotka koskee blogeja itelläni on yks blogii mut oon niin törppö etten oikein osaa käyttää sitä tai en tajua mistä nuo esittely jutut saa jos haluaa kirjoittaa esittelyn ponista tai minusta niin mistä niitä voi laittaa onko sieltä ulko asu jutust jos viitit ni voitko laittaa kuvalla sen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pysty vastaamaan tähän kuvalla, mutta kun sinulta löytyy hallintapaneelin vasemmasta reunasta linkkejä niin sieltä pitäisi löytyä sellainen kuin "sivut" ja sitä kautta pystyt tekemään sivuja.

   Sitten linkistä "ulkoasu" sinun täytyy lisätä haluamaasi paikkaan ne sivut. Toivottavasti ymmärsit. Voin tehdä näistä pienen postauksen, kun kerkeän :)

   Poista