perjantai 5. syyskuuta 2014

Klinikka-kuvat katosivat kuin tuhka tuuleen..

Moikka! Tulin tuossa muutama tunti takaperin kotiin ja siirsin heti eiliseltä klinikkareissulta kuvat ja videot koneelle. Tuttuun tapaan siirettyäni kuvat ulkoiselle, poistin kamerasta kaiken. Aloin tekemään videokoostetta teille pätkistä ja olin edistynyt hyvää vauhtia, kunnes ulkoiseni sammui ja kaikki videot häipyivät videonmuokkausohjelmasta. Käynnistin kovalevyn uudestaan ja kas kummaa, kaikki materiaali tuolta eiliseltä klinikka-reissulta ovat kadonneet... Sain todella paljon kivaa materiaalia niin videolle kuin kuville tallennettua ja nyt kaikki on kadonnut!? Yritin etsiä netistä tietoa ja pari kokeilun arvoista sovellusta löytyi joita koneeni ei sitten suostunut aukaisemaan.

Tunnetteko te ketään, keneltä voisin kysyä apua? Onko kenelläkään tuttua, kaveria tai perheenjäsentä, joka tietää näistä tälläisistä asioista jotain? Joskus olen jostakin blogista lukenut tiedotojen palauttamisesta, mutta en muista siitäkään yhtään mitää.. Tätä ketutuksen määrää ei voi sanoin kuvailla ja tekisi mieli vain itkeä.. Harmittaa niiiin paljon. Nyt tarvitsisin vain paljon apua, mutta en tiedä mistä sitä löydän. 

Fiilis ei ole tällä hetkellä mikään hulppea muutenkaan. Toivon mukaan, saisin jostakin apua tiedostojen palautukseen, muuten tämä tulee harmittamaan pitkäksi aikaa. Viime viikolta minulta löytyi pari julkaisukelpoista kuvaa koululta, joista osa pääsee edustamaan tätä synkkää postausta.4 kommenttia: