perjantai 12. syyskuuta 2014

Pihlan uusi laji

Tämä päivä on mennyt vauhdikkaasti. Aamutallin sain hyvissä ajoin tehtyä valmiiksi ja karsinoiden siivouskin meni nopeasti. Kotimatkalla sattui pieni haaveri, jonka seurauksena minulla on toisen silmän nurkka aivan turvoksissa ja kipeänä. Kotona lepäilin jonkin aikaa ja vasta puoli neljän aikoihin lähdin takaisin tallille. Juoksutin Pihlan kentällä ja oli muuten tosi rasittava tällä kertaa! Pihla alkoi tekemään samaa, mitä Ofelia tekee, eli pysähtyy vauhdista ja vaihtaa itsekseen suuntaa. Tätä jouduttiin toistamaan monta kertaa, ettei se enää vaihtele suuntaa omin päin. Lopuksi se juoksi liinan päässä hyvin ja päästin vapaaksi juoksemaan, siitä se ei toisin hirveästi innostunut. 

Kasasin pienen ristikon ja kujan. Vuorossa oli Pihlan ensimmäinen irtohypytys! Tai en tiedä, onko sitä joskus aiemmin joku hypyttänyt, mutta tänään minä näin ensimmäistä kertaa. Puomeja/ kavaletteja Pihlalla on kaksi vuotta sitten keväällä menty. En hypyttänyt montaa kertaa, sillä Pihla oli hieman epävarma, mutta teki kuitenkin kelpo hyppyjä. Pari tosi hyvää hyppyä tuli, mutta myös pari huonompaa. Käveltiin vielä tallin ympäristössä loppukäynnit ja hoidin sen pois. 

Päätä hieman särkee, joten jätetään puheet sikseen ja minä lähden lepäilemään! Tässä teille muutama kuva parin viikon takaa koulun hevosista. Meille tuli muuten pari viikkoa sitten Asikkalaan uusi hevonen tuntikäyttöön, kun Nopsa on vielä pois pelistä. Tuossa ensimmäisessä kuvassa on uusin tulokas, Kissun Hissu, tutummin Kissu. Se on vielä hieman pullukka, mutta varsin näppärä ratsun puuhissa. 

4 kommenttia:

 1. hehee ajoin tänää tokkolan ohi ku menin lahtee ja olit just pihlan kaa kentäl ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei toivottavsti Pihla meni silloin kiltisti.. XD

   Poista
 2. Mun blogissa on haaste sulle, jos joskus kiinnostaa tehdä. :D http://veerajadisa.blogspot.fi/2014/09/tulevat-kisat-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt tälläisiä haasteita parikin joskus niin taidan jättää tekemättä, kiitos kuitenkin :) Sain ideoita tuleviin postauksiin laittamistasi kysymyksistä!

   Poista