maanantai 29. huhtikuuta 2013

iloisia päiviä

Lisää hehkutusta Minnistä, kun se on vaan niin paras. Se yllätti mut ja monet muut eilen ihan totaalisesti. Vihdoinkin ja viimeinkin pääsin kokeilemaan, miten Minni menee koppiin. Minni on ollut tasan kerran aikaisemmin kopissa pari vuotta sitten ja silloinkin se vain nopeasti kävi siellä. Oltiin eilen ponihiiteillä muutaman ponin voimin ja sen jälkeen koppi jäi pihalle siksi aikaa, että minä lastasin Minnin. Tehtiin aluksi maastakäsin-tehtäviä Minnin kanssa kopin vieressä ja käytiin nuuskimassa sitä vielä kun se oli kiinni. Aukaistiin koppi ja ensimmäisellä kerralla Minni vähän ihmetteli mihin piti mennä, mutta leipien perässä käveli sinne hienosti! Tultiin vielä toisen ja kolmannen kerran. Toisella kerralla vielä nopeasti käytiin pyörähtämässä, mutta kolmannella kerralla laitettiin koppi kiinni. Siinä Minni vähän säikähti, että mitä tapahtuu, mutta seisoi rauhallisesti kopissa. Ei pidetty ponia kauaa sisällä ja kolmannen kerran jälkeen lopetettiin, koska Minni meni sinne niin hyvin! En olisi uskonut, että menee niin hyvin koppiin.. Minnillä kun on kaikkea muuta kohtaan ongelmia ja järkyttyy pienistäkin asioista, niin koppiin se vain kävelee ?!


Offe eilen ponihiiteillä

Parempi kuitenkin niin päin, että koppiin menemisessä ei ole mitään ongemia :) Latauksen jälkeen poni sai paljon leipää ja rapsutuksia♥ Käytiin pyörähtämässä kentällä niin, että Minni sai juoksennella liinassa omaa tahtia vartin verran, mutta välillä pyysin ponia ottamaan lyhyitä laukkapätkiä. Poni näytti tykkäävän ja käytiin kävelemässä tallin pihalla loppukäynnit.

Menin muuten Lauantaina Minnillä koulua kentällä ja Vilma räpsi kännykällä pari kuvaa, Minni meni vasempaan kierrokseen tosi hyvin ravia, oikeaan suuntaan taas ei meinannut millään taipua. Laukoissa Minnillä alkoi taas ongelmat, eli pysähteli, pukitteli ja hyppi.. Parin hyvän pienen laukkapätkän jälkeen ravailtiin hetki ennen loppuraveja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti