tiistai 30. huhtikuuta 2013

"ulkona vähän tuulee, taitaa tulla sade"

Ja niinhän se sade tulikin tänään, tosin vain pieninä sadekuuroina. Eilinen päivä vielä paistoi aurinkoa ja kävin Minnin kanssa rennosti pellolla. En pyytäny siltä mitään ihmeellistä vaan mentiin välillä miten sattuu peltoa ympäri. Minni oli hauska, vaikka jäikin pari kertaa jumittamaan paikoilleen. Mentiin aika lailla tälläisellä tyylillä:


Susannan blogissa arvonta (linkki) ! Palkintona heppa-aiheisia koruja :)

Tänään päästiin ihan kunnolla asiaan, nimittäin Vesku tuli kuvaamaan mun ja Minnin estetreenejä. Vihdoinkin sai kunnon esteet pystytettyä (tai no kaksi kunnon estettä xd). Kentällä oli vielä jokunen vesilammikko, joten niitä väisteltiin ja tehtiin esteet sen mukaan, ettei niiden yli tarvinnut laukkailla. Minni oli tänään tavallista huonompi, laukka ei meinannut nousta ja esteille joutui patistella välillä. Kuitenkin loppua kohden Minni alkoi innostumaan esteistä ja laukkakin kulki paljon paremmin! Mulle jäi hyvä fiilis hyppyjen jälkeen, ja niin taisi jäädä Minnille kanssa. Korkeimmillaan meillä oli yksi 70cm pysty ja samankorkuinen okseri.
Hyppelyiden jälkeen minä hoidin Minnin pois. Poni ei tullut hikeen, niin huutaisin vain jaloista hiekat pois. Minni sai kuitenkin jäädä sisälle syömään heiniä, koska ulkona oli vähän huono ilma. Vesku lähti hyppäämään samoja esteitä Ferdillä ja minä menin kuvailemaan niitä. Tulin käymään kotona laittamassa nämä kuvat ja kohta pitäisi lähteä takaisin tallille!


4 kommenttia:

 1. tää sun blogis on tosikiva, liityin lukijaksi :) voit kurkata minunkin blogia, jos sinua yhtään kiinnostaa. sulla on myös kiva kirjoitustyyli, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, vähän söpö pukki tos yhes kuvas. Ainiin.. pakko kehua että kyl on ihana banneri ja se teksti siinä. :D

  Hyvää vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Hyvä vappua sinullekin!

   Poista