keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

minnistä uusi video

Varmaa ensimmäistä kertaa tänätalvena joudun sanomaan, että tokkolan kenttä on huonossa kunnossa.. Se on ihan kakka :( Se on täynnä vesilammikoita ja niiden alta jäässä. Osittain siellä on vielä jäistä lunta, mutta sekin upottaa tyylii jonkuu 10cm.. Nyt vain pitää toivoa, että aurinko paistaa mahdollsimman paljon, että kenttä sulaa nopeasti ! Tällä hetkellä maastoissa sentää pystyy menemään, että taitaa alkaa mulla ja Minnillä pienimuotoinen maastokausi..

Minnillä oli ollu kolmen päivän vapaaputki, joten tänään otettiin aika rauhallisesti. Harjasin Minniä puol tuntia, kun siltä taas tuuppasi lähtemään kiitettävästi karvaa. Pitäisi joka päivä olla harjaamassa, niin saisi pidettyä kurissa tota karvanlähtöä. Oon huomannu, että jos jätän yhdenkin päivän harjamatta niin seuraavana päivänä siitä lähtee viidenkertainen määrä karvaa..

Käytiin kentällä pyörähtämässä (olisin mennyt juoksuttamaan), mutta totesin ettei siinä pystynyt tekemään yhtikäs mitään. Niimpä sitten tehtiin tallin pihalla maastakäsin harjoituksia ja ne sujuivat Minniltä tosi hyvin ! Minni kuunteli hyvin ja väisti aina sinne mihin piti. Käytiin myös lähiteillä kävelemässä ja pellollakin pörähdettin. Pellolla oli mua polveen asti lunta ja mun kengät meni ihan märäks siellä, mut se nyt ei ollut mitään, kun onnistuin kaikenlisäksi tallomaan syvään vesilätäkköön.. Tallissa taas harjasin Minnistä lähtevät karvat, juotin melassivettä ja vein sen vielä ulos hengailemaan vähäksi aikaa.

Tein Minnistä tänään uuden videon, kun meillä on uudessa koneessa vegasin kokeiluversio niin pitisitä vähän testailla. Alkuun olen tosi tyytyväinen ja se onnistui melkein sillein kun ajattelinkin, mutta loppua kohden inspiraatio loppui.. Kaikki materiaali on kuvattu Joulukuu2012-Maaliskuu2013 väliltä.

2 kommenttia: