torstai 4. huhtikuuta 2013

maastoilua parhaimmillaan !

Tänään suuntasin itseni pitkästä aikaa kaverilleni Annille, joten Minni sai taas vapaapäivän. Lähdettiinkin Annin kanssa maastoilemaan Kaitsulla ja Tuurella. Laitettiin hepsut tallissa valmiiksi ja minä menin Kaitsulla. Käveltiin alkuun aika pitkät alkukäynnit ja siinä matkan varrella kyllä kerkesi kaiken maailman vanhat maastoreissut muistella. Voi niitä aikoja, kun Annilla oli vielä Raikuli ja silloin käytiin maastoilemassa :'D Tai meidän hiihto- ja pulkkaratsastukset.. Okei ei niistä sen enempää, koska nauran liikaa..

Kaitsu vuonna 2009 :D

Käveltiin tosiaan pitkät alkukäynnit ja hyvissä kohdissa otettiin ravia. Kaitsu oli ravissa koko ajan ihan jännittynyt, koska poju olisi halunnut vain mennä kovempaa. Laukkaa me otettiin sen verran, mitä saatiin pidettyä ponit. Ponskit vähän veteli laukassa omiaan ja yritti lähteä kisaamaan, mutta onneksi Anni sai pysäytettyä Tuuren, koska mä nauroin niin paljon, etten pystynyt tekemään selässä muuta kuin pomppimaan :D Käytiin vielä lopuksi kävelemässä yhdellä tiellä niin saatiin poneille pidemmät loppukäynnit. Kaitsu oli hieman hikinen, niin se sai ulos loimet. Mulla vierähtikin Annilla koko päivä ja kotona olin seitsemän jälkeen. Oli mukavaa käydä taas pitkästä aikaa siellä, pitäisi useammin käydä !

Tuure vuonna 2010 ja minä taitavana ratsaillla + kypärä silmillä (y)

6 kommenttia:

 1. onko tokkolan tallilla maneesi? järjesetäänkö siellä koskaan semmosia isoja kisoja myös tallin ulkopuolisille ratsukoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallilla ei ole maneesia ja enää siellä ei ole pidetty kisoja. En edes muista milloin siellä olisi viimeeksi ollut kilpailut, kun on niistä aika kauan aikaa :D

   Poista
 2. Miten usein käyt Tokkolassa ratsastamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öäää, mitähän mä tähän vastaisin. Mä teen tokkolassa töitä keskimäärin 3-5pv viikossa ja yleensä niinä päivinä liikutan vähintään Minnin :)

   Poista
 3. Onko Tokkolassa ratsastajat vakuutettu?

  VastaaPoista