keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

raviradalla baanailua (paljon kuvia!)

Maanantaina pidin hevosettoman päivän, mutta tiistaina mulla oli taas tokkolassa työt. Aamutallin jälkeen siivoilin vähän tallin pihaa ja keräsin ihan kaikki puomit ja estetolpat lähipiiristä, mitä löysin. Tolpat olivat vähän kärsineet, joten niitä paikkailin vasaralla ja nauloilla, nyt kyllä kelpaisi mennä hyppäämään Minnillä ! Harmiksi vain kuvaaja puuttuu ;( Yhden aikoin Heidi (tokkolassa on tosiaan se yksi suomenhevonen vähän aikaa, ennenkuin se siiretään omaan talliin) tuli tallille ja lähdin sille näyttämään maastoja. Heidi omallaan ja minä Ripalla. Käytiin tunnin lenkki, joka mentiin pääosin käynnissä. Otettiin vähän raviakin, mutta laukkaa ei otettu. Vihdoinkin täällä päin alkaa olemaan metsätietkin tosi hyvässä kunnossa, jes ! Illemmalla vielä päästettiin Minni ja Offe juoksemaan kentälle vapaana ja tehtiiin este poneille. Minni oli ihan liekeissä ja veteli pukkirodeota koko ajan, huomasi kyllä ettei ollut vähään aikaan saanut vapaana irrtoella :) Minni juoksi itse hyvin esteelle, joten ei tarvinnut hoputella. Pidettiin alkuun korkeus matalemmalla, mutta kun Offe lähti pois niin nostin estettä Minnille ja korkeimmillaan poni pomppasi pari kertaa hienosti 80cm esteen ! Lopetettiin siihen ja käveltiin tallin pihalla maastakäsin hetken aikaa.

Helkan tän päivän varustus ;) pinkkiä !

Tänään suuntasin itseni taas Kouvolaan ja aamupäivällä kävinkin shoppailemassa hieman keskustassa ennenkuin Jenna pääsi koulusta. Paljon taas tuli ostettua ja suurin osa vaatteista onkin kesälle. Kun Jenna pääsi koulusta tultiin tähän niille ja Roosan tultua lähdettiin kolmistaan tallille. Laitettiin Helka ja Fasu kuntoon ja suuntasimme matkaan raviradalle. Olin Helkalla ensimmäistä kertaa raviradalla ja oli kyllä huisin hauskaa ! Helka käyttäytyi odotettua paremmin, mutta kyllä se siltikin pari kertaa yritti kääntyä porteille päin. Helkalta oli lähtevinään kaikki virta pois, mutta siltikin kotimatka tultiin lähes kokomatka pikku tikiravia.. Toi poni ei vissiin ikinä väsähdä :D Laukkailtiin ja ravailtiin radalla ja sieltä sitten taas käveltiin takaisin tallille ja hoidettiin ponit pois. Roosa lähti ratsastamaan Vikillä ja kävin nappaisemassa lopuksi pari kuvaa heistä. Helka oli tänään kyllä ihan super ♥

Osa kuvista on vähän samanlaisia, mutta en osannut valita kaikista parhaimpia, joten näitä on paljon ;D välissä on kyllä kuitenkin muitakin kuin laukkakuvia ja ihan lopussa pieni videontynkä baanailusta !


ehottomasti tämän päivän paras kuva XD<3

ilosena

välillä sen teki mieli käydä piehtaroimaan, ei kuitenkaan onnistnut siinä !

poni oli "hurja"


Roosa ja Viki

ps. mutterista laatua paremmaksi!

6 kommenttia:

 1. tarviiko raviradalla baanailuunkin kannukset? ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Helkan kanssa tarvitsee..

   Poista
  2. miks ihmeessä? :oo

   Poista
  3. Koska Helkalla on tapana possuilla..

   Poista
  4. kannuksillahan se sitten potkitaan takaisin ruotuun ;))

   Poista