torstai 11. huhtikuuta 2013

vierailla mailla, montéiluu sekä Helkailemassa

Minni joutui taas yksi päivä toimittamaan raviponin virkaa, kun  Ilona vähän montéili ponilla. Päivä taisi itseasiassa olla tiistai. Minä taas pääsin pitkästä aikaa kärryille, kun ajoin Ollia samaan aikaan Ilonan ratsastaessa Minnillä. Ei taida kyllä kuitenkaan Minnistä raviponia tulla, kun ei siitä kunnon ravia irtoa :D Olli hermoili koko ajan hirveesti ja yritti testailla mua, haparoi koko ajan ravi-laukka-sekotuksella, mut saatiin onneksi pari pätkää hyvääkin ravia !

mun ja minnin taidonnäyte !

Me ollaa oltu nyt joku pari viikkoa sillein, että pystyy menemään vain maastossa, koska kenttä on ihan järkyttävässä kunnossa. Ollaan menty Minnin kanssa noita ihan perusreittejä, keskiviikkona käytiin ihan vain kävelemässä, mutta tänään käytiin tutustumassa Minnille ihan uusiin paikkoihin ! Tai no en ole ihan varma, onko joku Minnin entisistä hoitajista käynyt sielä vuonna nakki ja peruna, mutta minä en ole käynyt. Lähdettiin ilman satulaa harjulle vähän ihmisten ilmoille ratsastelemaan ilonaa vastaan. Minniä järkytti kaikki pienetkin asiat matkan varrella, mutta rohkeasti poni jatkoi matkaa ! Suurinosa matkasta käveltiin, mutta yhdellä hiekkatiellä otettiin vähän ravia. Niin, ja keskiviikkona juoksutin myös Offea aamupäivällä liinassa.

koht pääsee kunnolla maastoilemaan <3

Keskiviikkona menin iltapäivällä Kouvolaan Jennalle ja lähdettin maastoilemaan Roosa Vikin kanssa mukana ! Oli aika käyntipainotteinen maasto, mutta pätkittäin pystyi ottamaan vähän raviakin ja laukkaa. Laukassa oli aika paljon pitelemistä, ettei Helka lähtenyt kiihyttelemään isommista poneista ohi :D Käytiin illalla katsomassa isommalla porukalla Mama-leffa, ja tänään kävin Helkan kanssa aamulla käppäilemässä maastossa. Käytiin kävelemässä mestässä puoli tuntia ja lopuksi otettiin vähän ravia ja laukkaa lumenkaatopaikantiellä, kun se tie on reunoilta tosi hyvässä kunnolla :) Kouvolasta tosiaan jatkoinkin tänään matkaa tokkolaan ja kävin Minnin kanssa siellä maastossa, mistä kerroinkin jo hieman aiemmin.

jotain vanhaa maastoilukuvaa :D Tää on otettu viimevuoden maaliskuussa

Tästä teksistä tuli todella sekavaa, kun pompin asiasta toiseen, mutta toivottavasti saitte jotain selvää :D Huomenna olisi taas tokkolassa töitä ja ne jatkuvat koko viikonlopun. Ollaan sovittu taas Riinan kanssa vähän, että jos se tulis tänne ja mä menisin sinne, mutta katsellaan nyt kun on lauantaiksi luvattu kaatosadetta koko päiväksi...:s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti