lauantai 20. huhtikuuta 2013

viimeistelyt valkkaa varten

Ou nou, vähän jännittää huominen estevalkka Helkan kanssa, mutta toivotaan että kaikki sujuu hyvin ! Tulin tänään tänne Jenna tosiaan ja lähdettin tallille viiden aikoihin. Tiia oli ratsastamassa juuri Vikillä, kun me mentiin tallille. Laiteltiin Helka ja Fasu kuntoon ja lähdettiin ilman satuloita koirankoulutuskentälle. Mentiin yhteensä noin 35min, pyörien ihan vain siinä hiekkakentällä. Helka oli käynnissä tosi laiska ja painautui aika paljon ohjaa vasten, mutta ravissa poni piristyi ja kuunteli hyvin. Tehtin parit käynti-ravi-käynti siirtymiset ja pari pyähdystä. Helka oli niissä vään turhan hidas. Laukkaa otin vain pari ympyrää kumpaakin suuntaan, koska niissä Helka oli energinen ja hyvän tuntuinen, vaikka pari kertaa yrittikin livistää ympyrältä :D Otin vain nopeesti kaikki askellajit läpi, että se sitten huomenna jaksaa maneesilla keskittyä ja liikkua. Käveltiin ja kahlailtiin vähän aikaa vesilätäköissä Helkan kanssa, kun Jenna vielä ratsasti Fasulla. Käveltiin sieltä takaisin tallille ja hoidetiin iltahommat yms.Minnillä on nyt perjantaista maanantaihin ainankin vapaata, mutta varmaan tekee ponille ihan hyvää pitää pieniä lomia silloin tällöin ja kun olen sitä aika hyvin liikuttanut pari viikkoa. Tein muuten tänään aamulla Hemmosta uuden videon youtubehen, koska löysin ihanat sanat !

4 kommenttia:

 1. Moi! :) Saanko käyttää tuota sinun Nalle Puh:in "musiikkia" videooni? jos kirjoitan infoon isolla, että biisi lainattu sulta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä sinulle biisin kokoversio, nin voit sitä itse muokata sellaiseksi kuin haluat, mutta en mielellään haluaisi tätä minun muokkaamaani musiikkia leviämään :)

   http://www.youtube.com/watch?v=0HLklY_PdEw

   Poista
 2. Mikä ton ohjelman nimi on jolla pystyy kattoo noit rettei mitä menee(siis tuo joka näkyy tokassa kuvassa ;)) ? ku mullakin on samsung mut entiedä millä pystyis nuin tekee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovelluksen nimi on sports tracker ja se on ilmainen :)

   Poista