torstai 26. kesäkuuta 2014

Minni-viikko, osa 4

Juoksutettiin aamupäivästä Donnaa ja Ramboa kentällä, jonka jälkeen käytiin hakemassa vihreää heinää hevosille. Myöhemmin menimme kaupungille syömään ja kiertelemään kauppoja. Juoksutettiin Minniä vähän aikaa liinassa kentällä, jotta se olisi ollut parempi ratsastaa maneesilla, mutta en nyt sitten tiedä oliko sillä mitään vaikutusta, kun ei poni oikein juoksutuksesta innostunut.



Pian olikin jo lähtö maneesille pomppimaan ja sinne lähti Minnin lisäksi Karkki ja sen vuokraaja. Kannettiin muutama erikoiseste ja yksi normaali este. Tiffani meni ensin ja otti hyppyjä ja puolen välin jälkeen minä pääsin selkään. Minni olikin hieman vauhdikkaampi tapaus, eikä se kuunnellut mitään. Aina esteelle kääntäessä katosi jarrut ja sitten lähti poni kuin nato-ohjus :D Kyllä me hyviäkin hyppyjä saatiin, mutta aika paljon puomit lenteli, kun en saanut sitä tuotua hyvin esteelle. Esteet taisivat minulla pysyä siinä 80cm tienoilla ja kun saatiin pari hyvää hyppyä keventelin ravissa hieman ja verkkasin loppuun. Tallilla hoidettiin poni ja iltahommat loppuun.







11 kommenttia:

  1. 2 päivää putkeen esteitä??? ei hyvältä näytä. huh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. luitko sä eilistä postausta, et. mee lukemaan

      Poista
    2. luin, mut "kevyt jumppistreeni"?? ts. yli 70cm esteit ja tänää viel rankemmi ja kaikenlisäks kaksi pv putkeen... huoh

      Poista
    3. ootko koskaan kuullut esim kaksipäiväisistä kisoista kun hepat hyppää kahtena päivänä peräkkäin isompiakin luokkia? eilinen päivä oli oikeasti kevyt, mikä ongelma teillä on nyt !?!?!? me kuitenki verrytellää poni hyvin ja hoidetaa jalat yms treenin jälkeen :)

      Poista
    4. Ja niis kaks päiväsis kisois voijaa mennä reilustikki yli 120cm luokkii. Jos Erika ja Tiffani nyt eilen meni jotai jumppista pari kertaa et Erika sais taas tuntumaa Minnii pitkästä aikaa ja sit tänää meni rataa maneesilla ni en nyt kauheesti valittais

      Poista
  2. Kiva postaus, ihania kuvia, hienot poni ja kuski! :) + huolisin kyllä mielelläni sun istunnan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon kivasta kommentista :)! haha no kiva et joku tykkää siitä :D

      Poista
  3. Kivasti tullut Minnille massaa!

    VastaaPoista